Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2011. November 23. 18:30, szerda | Helyi
Forrás: Revita TV

Több hónapos várakozás után újra használhatják a kerékpárosok a Kossuth hidat

Több hónapos várakozás után újra használhatják a kerékpárosok a Kossuth hidat

A felújítás befejezése után, néhány napja az autósok már újra birtokba vehették a forgalmas hidat, a kerekesek azonban csak a sikeres próbaterhelést követően, szerda reggeltől használhatják megint.

A múlt pénteken előbb az autósok, majd a vasárnapi sikeres próbaterhelés után a kétkerekűek előtt is megnyílt a forgalmas híd. Ennek persze minden kerékpáros nagyon örül.

Némi üröm az örömben, hogy a korábbi lezárást jelző táblák még ott szomorkodnak a híd lábánál. Remélhetőleg azonban már nem sokáig. A Kossuth híd viszont éppen jókor teljesen megújult. Autósok és kerekesek is jól megférnek egymás mellett és ez most a legfontosabb. Napokon belül kezdődik ugyanis a karácsonyi bevásárlási roham ami annyit jelent, hogy a belvárosba szinte lehetetlen lesz jó tempóban bejutni. Aki mégis megpróbálkozik a lehetetlennel, annak viszont bátran ajánlhatjuk a felújított Kossuth hidat. Azt viszont már nem garantáljuk, hogy napközben parkolót is talál majd a folyamatosan szépülő város szívében.

Címkék: Kossuth hid

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 15. 09:12, csütörtök | Helyi

Apa és fia is bajnok Jiu-Jitsuban

A brit és a magyar bajnoki címet is magáénak tudhatja apa és fia. Dr. Varga István és Varga András Győrből hódította meg Európát, és gyűjtött be számos hazai és nemzetközi elismerést Jiu-Jitsuban.

2024. Augusztus 15. 08:11, csütörtök | Helyi

Még nem kell aggódni a FLIRT miatt Győrben

A járványügyi szabályok betartásával megelőzhető, hogy iskolakezdéskor berobbanjanak a fertőző megbetegedések.

2024. Augusztus 15. 07:15, csütörtök | Helyi

Kézilabda-szurkolók figyelem: Más időpontban lesz az ankét!

Egyeztetéseket követően a Győri Audi ETO KC új időpontban tartja meg idénynyitó szurkolói ankétját.

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember