Városlista
2024. augusztus 16, péntek - Ábrahám

Hírek

2011. November 04. 12:30, péntek | Helyi
Forrás: Revita TV

Tovább lesznek nyitva

Tovább lesznek nyitva

Hosszabban tartanak majd nyitva a belvárosi üzletek, mindezt pedig azért, hogy megtartsák folyamatosan elpártoló vásárlóikat.

A Győri Belvárosi Bevásárló Utcák Alapítvány közvélemény - kutatásából derült ki az, hogy a vevők szívesen vennék ha legalább a hét két napján nyújtott nyitvatartással várnák őket a Baross utca környékén. Első körben csütörtökönként este 19, szombatonként pedig 18 óráig lesznek majd nyitva a kezdeményezéshez csatlakozó kereskedők.

Gyors közvéleménykutatásukból kiderült, a győriek döntő többsége azt szeretné ha tovább lennének nyitva a belvárosi boltok. A Belvárosi Bevásárló Utcák Alapítvány ezért azzal a javaslattal fordult a boltosok felé, hogy csütörtökön legalább 19, szombaton pedig 18 óráig tartsanak nyitva.

A kezdeményezés célja, megőrizni a hagyományos belvárosi kereskedelmet. Ehhez azonban még inkább vevőbaráttá kell válniuk az üzleteknek - vallja az alapítvány. A vadonatúj kezdeményezés egyébként október 13 - tók indult és amint ezen a kis táblán is látszik, máris többen csatlakoztak a hosszabb nyitvatartási akcióhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 15. 09:12, csütörtök | Helyi

Apa és fia is bajnok Jiu-Jitsuban

A brit és a magyar bajnoki címet is magáénak tudhatja apa és fia. Dr. Varga István és Varga András Győrből hódította meg Európát, és gyűjtött be számos hazai és nemzetközi elismerést Jiu-Jitsuban.

2024. Augusztus 15. 08:11, csütörtök | Helyi

Még nem kell aggódni a FLIRT miatt Győrben

A járványügyi szabályok betartásával megelőzhető, hogy iskolakezdéskor berobbanjanak a fertőző megbetegedések.

2024. Augusztus 15. 07:15, csütörtök | Helyi

Kézilabda-szurkolók figyelem: Más időpontban lesz az ankét!

Egyeztetéseket követően a Győri Audi ETO KC új időpontban tartja meg idénynyitó szurkolói ankétját.

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember