Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Április 01. 14:11, vasárnap | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Tovább tart Sarapova rossz sorozata Miamiban

Tovább tart Sarapova rossz sorozata Miamiban

Miami nem Marija Sarapovának való vidék: az orosz teniszező 7:5, 6:4-re kikapott a kemény pályás WTA-torna fináléjában a lengyel Agnieszka Radwanskától.

A világranglistán második Sarapova – 2005, 2006 és 2011 után – már negyedszer maradt alul a miami verseny döntőjében.

Radwanska kiválóan teniszezett Miamiban, a torna során egyetlen szettet sem veszített – pedig többek között összecsapott Venus Williamsszel és Marion Bartolival is. Sarapova is félelmetes mutatókkal menetelt a döntőig, hiszen meccsenként ötször vette el ellenfelei adogatását.

Az első szettben a lengyel játékosnak két bréklabdát kellett hárítania 5:5-nél, ám nem remegett meg a keze. Nem úgy Sarapovának: az orosz teniszező adogatott 6:5-nél, s 0-ra veszítette el a gémet, így az első játszma Radwanskáé lett. A második szettben is volt lehetősége Sarapovának, hogy lebrékelje ellenfelét, ám nem tudott élni ezzel. Radwanska ellenben igen, a mérkőzéslabdánál Sarapova ki nem kényszerített hibát ütött, így a lengyel nyerte meg a találkozót – mintegy 72 perc eltelte után.

Meglepően sokat hibázott Sarapova a meccsen, hiszen 45 ki nem kényszerített hibát követett el, rengeteget a fonák oldalról. Ezzel szemben Radwanska mindössze tízet.

Sarapova tehát negyedszer sem tudott diadalmaskodni Miamiban, Radwanska pedig Dubai után idei második tornagyőzelmét aratta, pályafutása kilencedik WTA-tornasikerét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.