Városlista
2024. szeptember 10, kedd - Nikolett, Hunor

Hírek

2011. Március 06. 07:55, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Újabb ETO-blama: egy góllal vitte el a három pontot a Vasas a győri stadionból

Újabb ETO-blama: egy góllal vitte el a három pontot a Vasas a győri stadionból

A labdarúgó NB I 18. fordulójában a Vasas Gáspár József (képen) 35. percben szerzett találatával 1-0-ra nyert a Győri ETO otthonában. A múlt heti, Videoton elleni hazai 0-0- döntetlen után nagy reményekkel érkezett Győrbe a Vasas, ráad

Az első negyed órában a hazaiak kezdeményeztek valamivel többet, de komoly helyzet egyik csapat előtt sem adódott. A félidő közepére a Győri ETO fokozatosan vette át a játék irányítását - hiába, hisz a 35. percben a Vasas megszerezte a vezetést. Lisztes Krisztián ívelt be egy baloldali szögletet, majd a kifejelt labdával újra próbálkozott, beadására Gáspár József érkezett és estében jutatta a labdát Szasa Sztevanovics kapujába. 0-1

A győriek legígéretesebb helyzete az első játékrészben Ji Paraná előtt adódott, de a brazil 17 méterről középről a sorfalba rúgta a labdát egy szabadrúgást követően. Összességében a hazaiak birtokolták többet a labdát, ugyan ez helyzetekben nem mutatkozott meg. A Vasas a vezetés megszerzése után már az eredmény tartását tartotta szem előtt, illetve kontrákra rendezkedtek be Komjáti András legényei.

Szemmel láthatóan nem tetszett ez a Rába-partiaknak, hiszen a második negyvenöt perc során sem sikerült feltörniük a stabil Vasas-védelmet. Ji Paraná egyenlíthetett volna a 65. percben, de ezúttal a lécre fejelte a labdát.

A hajrában sem tudott egalizálni a zöld-fehér együttes, így a végeredmény maradt a 0-1, a Vasas tehát oda-vissza megverte a Győrt a 2010-2011-es szezonban.

LABDARÚGÓ NB I 18. FORDULÓ Győri ETO-Vasas 0-1 (Gáspár 35.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 10. 09:12, kedd | Helyi

Priskin Tamás válogatott labdarúgó az Üstökös FC Győr szakmai stábjában folytatja

Az Üstökös FC Győr Utánpótlás-nevelő Sport Egyesület sportigazgatójaként folytatja pályafutását Priskin Tamás.

2024. Szeptember 10. 08:17, kedd | Helyi

Tűzhelyen felejtett étel okozott több tüzet

Az elmúlt három hétben a megyében többször riasztották a tűzoltókat tűzhelyen felejtett vagy sütőben hagyott étel miatt, amely füstölni kezdett vagy kigyulladt.

2024. Szeptember 10. 07:13, kedd | Helyi

Kockabajnokság lesz a győri Kockában, eljön Rubik Ernő is

Városi kocka bajnokságot hirdet a győri önkormányzat és a Széchenyi István Egyetem, a döntőt jövő csütörtökön tartják az egyetemi Kocka-épületben.

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.