Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Április 26. 16:30, csütörtök | PR
Forrás: Trend 82 Kkt.

Uniós támogatásból újul meg a Sobri Jóska Kaland- és Élménypark

Uniós támogatásból újul meg a Sobri Jóska Kaland- és Élménypark

Új játékelemek kerülnek a Sobri Jóska Kaland- és Élményparkba uniós pályázati támogatás révén, így még több élmény és programlehetőség várja az ide látogatókat.

A támogatás összegéből többek között elektromos kisautókat, quadokat, körhintát, és mesterlövész játékot vásárolnak, valamint FBI akadémiát, gokart-, quad pályát, és egy játszóvárat is kialakítanak, ezzel is növelve kalandvágyók számára az izgalmakat és a kikapcsolódási lehetőségeket. Az új szezon idején pedig túlélőverseny és rockopera előadások is színesítik a kalandpark élménykínálatát.

A híres betyárról, Sobri Jóskáról elnevezett, élmény- és kalandpark Magyarország leghosszabb drótkötél-pályájával és közel 40 féle játékelemmel várja az idelátogatókat. A 2009 júliusa óta üzemelő komplexumban sok más mellett vízigömb, jetski, baseball, 3D karika, hófánk és íjászat színesíti a kínálatot. A kalandpark a család minden generációja számára kínál kikapcsolódási lehetőséget, hiszen amíg a legkisebbeket egyebek mellett játszótér és állatsimogató várja, addig a szenior látogatók számára a 4 hektáros területen fekvő tó nyújt horgászási és pihenési lehetőséget.

A Bakony festői környezetében fekvő kalandpark 30 ha alapterülettel és közel 9 ha beépített térrel rendelkezik. Szolgáltatásai között többféle szálláslehetőség áll a többnapos kalandokat keresők rendelkezésére, így osztálykirándulásokhoz, valamint saját alkalmazású trénere révén céges csapatépítőkhöz is alkalmas helyszínt kínál.

A kaland-és élményparkról, valamint a fejlesztésről bővebb információ a http://www.bakonyikalandpark.hu oldalon található.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.