Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Május 19. 09:00, csütörtök | PR
Forrás: Medici Travel Utazási Iroda

Utazz a Medici Travellal! + nyereményjáték Balatoni nyaralás!!

Utazz a Medici Travellal! + nyereményjáték Balatoni nyaralás!!

1994-ben alapított utazási irodánk Győrben a Kisfaludy u. 41., Komáromban a Bajcsy-Zs. u. 5. (TESCO melletti új üzletházban) található. Mintegy 50 partnerirodánk van, kiknek ajánlataiból választhatsz! Kiemelt partnerünk a TUI és a GULET, E

MIÉRT UTAZZ A MEDICI TRAVELLAL?

1., Megbízhatóság és tapasztalat

Irodánk 1994. óta kínál utazási lehetőséget ügyfeleinek. Évről évre növekszik elégedett törzsutasaink száma, akiknek visszajelzései elősegítik ennek megőrzését. Több mint 20.000 V.I.P. regisztrált ügyféllel rendelkezünk, melyre nagyon büszkék vagyunk és köszönjük a bizalmat! Nálunk az Utas az első! - ilyen ügyfélszám nem a véletlen műve, a színvonalért és utasainkért mindent megteszünk! Csapatunk tagjai sok-sok éve az idegenforgalomban dolgoznak, családi vállalkozás révén képviseltetve van a fiatalos lendület mellett a 30 éves szakmai rutin is!

2., Biztonság
A Medici Travel Európa és Magyarország legnagyobb touroperátoraival dolgozik együtt, mely garancia az önfeledt és problémamentes utazás lebonyolításához a foglalástól a hazaérkezésig!

3., Vagyoni biztosítás
A Medici Travel vagyoni biztosítékkal rendelkezik, melyet a QBE Insurance Európa nyújt!

4., Vonzó árak és választék
Cégünk a kitűnő árakat, last minute ajánlatokat, előfoglalási kedvezményeket igyekszik a leggyorsabban meghírdetni az érdeklődőknek a partnerirodákkal fennálló eredményes együttműködések által. Mivel a legtöbb hazai és külföldi utazásszervező – több mint ötven – cég ajánlatát lefoglalhatod nálunk ugyanolyan áron és feltételekkel, elkerülheted a felesleges időpocsékolást a többi iroda megkeresésével!

5., Elérhetőség, online megrendelés
Hétköznap estig elérhetsz bennünket kéréseddel, megrendeléseddel, telefonhívásoddal! Győri és komáromi irodánkat elérheted H-P: 9-18, SZ: 9-13 között! Foglalásod otthonról, kényelmesen és könnyedén intézheted az ország bármely részéről!

6., Úti célok és szállások személyes ismerete
Valljuk, hogy egy utazást úgy tudunk a legszínvonalasabban értékesíteni ügyfeleinknek, ha előtte személyesen megismertünk! Elmondhatjuk, hogy a legtöbb elérhető desztinációban helyszínen megszerzett alapos hely-és szállásismerettel rendelkezünk! Kérdezz bátran!

7., Ügyfélbarát, közvetlen hangnem és színvonalas kiszolgálás
Kollégáink nagy hangsúlyt fektetnek az utazni vágyókkal való személyes hangnem és kapcsolattartás kialalkítására! Irodánk dolgozó évente többször szakmai felkészítésen és külföldi tanulmányutakon tréningeznek, szereznek ismereteket, hogy utasaink elvárásának megfeleljenek. Nálunk nem ér véget a kapcsolat az utassal az elutazásakor, a hazaérkezés után is odafigyelünk, hogy az utazás pozitív-negatív tapasztalatai eljussanak hozzánk. A negatív véleményt is megjelentetjük vendégkönyvünkben, mert célunk az évi 0,03 % esetlegesen előforduló reklamációk további minimalizálása. Nálunk a cégvezetőt is megkeresheted problémáddal, kérdéseddel vagy ha úgy érzed nem volt megfelelő a kiszolgálásod!

8., Figyelünk Rád!
Munkatársaink és partner touroperátoraink azon fáradoznak, hogy felejthetetlen utazást biztosítsunk számodra! Azonban akár a nyaralás alatt problémád adódna és a helyszíni ügyintézés nem elegendő keress bennünket nyugodtan itthoni elérhetőségeinken és igyekszünk segíteni, nem hagyunk magadra!

9., Veled együtt segítünk a jövő szakembereinek!
A Medici Travel a Nyugat-Magyarországi Egyetem Idegenforgalmi tanszékét is támogatja anyagilag, illetve a hallgatóknak folyamatos gyakorlatozási lehetőséget biztosít irodáiban. Így ha bennünket tisztelsz meg utazásod lebonyolításával a jövő szakembereit is támogatod!

Várunk Téged is! Utazz a Medici Travellal!

Elérhetőségek:

TUI Utazási Központ-Medici Travel Utazási Iroda
9021 Győr, Kisfaludy u. 41. tel: 96-523424, fax: 96-523427
2900 Komárom, Bajcsy-Zs. u. 5. tel: 34-540138, fax: 34-540139
web: www.medicitravel.hu www.tuikomarom.hu
Eng.sz.: R-01262/1995/1999

NYEREMÉNYJÁTÉK!

BALATONI NYARALÁS ALSÓÖRSÖN, WELLNESS HOTEL 4* 3 NAPRA!

LÁJKOLD A MEDICI TRAVELT A FACEBOOKON:

http://www.facebook.com/medicitravel

Ha június 1-ig megteszed, megnyerheted a fenti wellness, balatoni nyaralást 3 napra, 2 fő részére! Sorsolás június 1., nyertes nevét közzétesszük a Facebook oldalunkon!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.