Városlista
2024. szeptember 10, kedd - Nikolett, Hunor

Hírek

2011. Március 07. 07:55, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

Válság a Győri ETO-nál: Pintér Attila távozik a klubtól! Csertői érkezik?

Válság a Győri ETO-nál: Pintér Attila távozik a klubtól! Csertői érkezik?

Egyfajta válságértekezletet, a gyengébb tavaszi rajt miatti helyzetértékelést tartottak a Győri ETO labdarúgócsapatánál. Klement Tibor ügyvezető, Pintér Attila vezetőedző (képen), illetve a klubtulajdonos Tarsoly Csaba is részt vett a b

Nincs egy hónapja, hogy ünnepet ült a győri futballklub. Az Audi csúcsszerződést kötött a futballcsapattal, az egymillió eurós kontraktus mindenkit feldobott: ahol sok pénz van a focira, ott lesz is eredmény. Aztán elkezdődött a tavaszi idény, eltelt két forduló, és a Siófok, valamint a Vasas elleni gyenge szereplés, no meg az MTK elleni Magyar Kupa-csőd után jött a hidegzuhany: Pintér Attilának útilaput kötöttek a talpára.

Úgy védekeztek Győrben az elmúlt őszi, gyenge szereplés kritikái miatt, mint akit "ölni" visznek. Pedig a magyar sajtó zöme, és a szurkolók többsége is óvva tette szóvá: sok lesz a nevenincs külföldi játékosból, elfolyik a pénz a sok "semmirekellőre", eredmény meg sehol, közben a győri tehetséges fiatalok nem jutnak játéklehetőséghez, pedig a rutintalanokkal is állna a gárda a tabella utolsó felében. Pintérnek most telt ki a szolgálat. A szakvezető nem mutatott semmit, és nem is tett semmit, hogy a sok gyenge képességű, a földkerekség minden kontinenséről idehozott játékosözön álljon már meg.

Hogy mit gondolhat az Audi? A világcég nyilván nem bukással szeretett volna beköszönni, mint a magyar futball új, nem is akármilyen szponzora. De ez lett a vége. A helyükben megnézném, kinek, hova adom a pénzem. Nem ez így nem lesz jó reklám, a győri futball pedig ott marad, ahol van. A béka ülepe alatt...

- - -

A győri vezetés nem vesztegeti az idejét, és máris felvette a kapcsolatot Csertői Auréllal, az ETO egykori játékosával és edzőjével (2003). A Haladás volt szakvezetőjének a neve nem először merült fel Győrben: éppenséggel Pintér érkezése előtt is benne volt abban a bizonyos kalapban, de akkor még Szombathelyen dolgozott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 10. 09:12, kedd | Helyi

Priskin Tamás válogatott labdarúgó az Üstökös FC Győr szakmai stábjában folytatja

Az Üstökös FC Győr Utánpótlás-nevelő Sport Egyesület sportigazgatójaként folytatja pályafutását Priskin Tamás.

2024. Szeptember 10. 08:17, kedd | Helyi

Tűzhelyen felejtett étel okozott több tüzet

Az elmúlt három hétben a megyében többször riasztották a tűzoltókat tűzhelyen felejtett vagy sütőben hagyott étel miatt, amely füstölni kezdett vagy kigyulladt.

2024. Szeptember 10. 07:13, kedd | Helyi

Kockabajnokság lesz a győri Kockában, eljön Rubik Ernő is

Városi kocka bajnokságot hirdet a győri önkormányzat és a Széchenyi István Egyetem, a döntőt jövő csütörtökön tartják az egyetemi Kocka-épületben.

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.