Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2020. Február 15. 07:44, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Szol Zrt.

VÁLTOZIK A VÁSÁRCSARNOK NYITVA TARTÁSA

VÁLTOZIK A VÁSÁRCSARNOK NYITVA TARTÁSA

Három hónapja nyitott ki a felújított vásárcsarnok, az azóta eltelt időszakban a létesítményt üzemeltető Győr-Szol Zrt. számos, az üzemeltetést érintő intézkedést hozott az eladók és a vásárlók jelzései alapján.

Megtörtént a távfűtött vásárcsarnok belső hőmérsékletének optimalizálása, így télen is kellemes a bent tartózkodás, egyben a túl meleg nem tesz kárt a napi fogyasztási cikkekben. Az óriáspiac belső felső homlokzatán már üzemelnek azok a nagy, színes LED panelek, amelyeken az üzemeltetői információk mellett igény szerint az árusok jelentethetnek meg hirdetéseket. Az eladók és a vásárlók észrevételinek figyelembe vételével jelentősen bővültek a vásárcsarnokban és a vele egybe épült parkolóházban a közlekedést segítő jelzések. Nagy segítség ez a vevőknek a parkolóház és a vásárcsarnok közti átjárásában, illetve többek között a mozgólépcsők, a lépcsőház, a lift és a mosdó használatában. Immár egységes és rendezett képet mutat a Kereskedők utcája is, ahol a napokban kihelyezték az itt értékesítőkkel közösen kifejlesztett új elárusító standokat.

Az elmúlt negyedév aktualitása volt a vásárcsarnok nyitva tartása. A Győr-Szol Zrt. e témában is rendre egyeztetett az őstermelőkkel, a kereskedőkkel és a büfét üzemeltetőkkel. Az első három hónap kereskedelmi tapasztalata és a vásárlói szokások azt mutatja, hogy a vásárcsarnok esetében a 14 óra utáni nyitva tartás nem indokolt. Az eladói kérések figyelembe vételével és a tapasztalt vásárlói szokások alapján február 15-étől megváltozik a vásárcsarnok nyitva tartása. A hétfői szünnapot követően keddtől szombatig 6 és 14 óra között, vasárnap 6 és 11 óra között lesz nyitva a vásárcsarnok. Az aktuális nyitva tartás a létesítmény mind a 6 bejárat mellett és a www.gyorszol.hu weboldalon olvasható.

A Győr-Szol Zrt. folyamatosan vizsgálja a vásárlás körülményeinek javítási lehetőségeit, az üzemeltetés kérdéseit pedig egyezteti az árusokkal. Az előttünk álló időszak feladata lehet egy esetleges tavaszi nyitva tartás előkészítése, illetve a büfék nyitva tartásának finomítása.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 09:08, kedd | Helyi

Beemelték a bencés templom huszártornyát, amit még ön sem látott

Helyére került a győri a győri Szent Ignác Bencés Templom huszártornya, amelyet csak a legidősebb győriek láthattak saját szemükkel, ők is pici gyerekként, mivel 1938-ban elbontották.

2024. Július 23. 08:13, kedd | Helyi

Ezért érdemes magyar dinnyét választani

Akár 160-180 tonna görögdinnyét is betakaríthatnak idén a hazai termelők.

2024. Július 23. 07:11, kedd | Helyi

Nyugat-Dunántúlon drágultak a leginkább a szántóföldek

Kétmillió forint fölé emelkedett a szántóföldek hektáronkénti átlagára tavaly: Közép- és Észak-Magyarországon csökkentek, a többi régióban emelkedtek az árak.

2024. Július 22. 09:13, hétfő | Helyi

Pontyokkal gazdagodtak megyei folyószakaszok

Összesen újabb 3900 kilogramm ponty került múlt héten a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének kezelt vizeibe. A telepítések folytatódnak.