Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Április 19. 07:55, kedd | Helyi
Forrás: Nyugathír

Vanyus: "Nincsenek napirenden személycserék a BL-kiesés után!"

Vanyus: "Nincsenek napirenden személycserék a BL-kiesés után!"

Nem jutott be a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjébe a Győri Audi ETO KC csapata, mivel az első, spanyolországi mérkőzésen elszenvedett, 26-21-es vereség után a vasárnapi visszavágón 24-24-es döntetlent játszott az Itxako Navarrával

Vanyus Attila, a Győr klubelnöke a Magyar Rádiónak elmondta: Konkoly Csaba vezetésével becsületesen készült a csapat a mérkőzésekre, arra azonban nem tudott választ adni, hogy az elmúlt időszakban miért esett vissza folyamatosan a teljesítményük. Több meccsen is ugyanazok a hibák, gondok merültek fel. Kérdésünkre elmondta: nem volt hiba év közben nyilvánosságra hozni, hiszen ez így tisztességes - azokkal szemben is, akik elmennek.

Példaként említette, hogy ha a csapatnak hat Hornyák Ágnese lenne, talán képes lett volna nyerni. A jobbátlövő nevét nem azért említette, mert a legjobb játékos, hanem azért, mert a küzdése és az akarása hiányzik néhány csapattársából.

Vanyus Attila ugyanakkor azt mondta, nincsenek napirenden személycserék. Folytatódik a világklasszis játékosok érkezése a csapathoz, hiszen ifjúsági játékosokkal nem lehet Bajnokok Ligáját nyerni. A Magyar Kézilabda Szövetség alelnökként örül annak, hogy sikerül külföldről hazahozni a legjobb magyar játékosokat, és bízik abban, hogy egyre jobb lesz a magyar bajnokság, és egyre nehezebb lesz az élén maradni.

( Magyar Rádió )

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 19. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenesen lesz látogatható 20-án a pannonhalmi főapátság

Szent István ünnepén Pannonhalma nyitott kapukkal várja mindazokat, akik el akarnak zarándokolni hazánk ősi szentélyébe, hogy részesei legyenek az itt élő hagyománynak, lelkiségnek, kultúrának.

2024. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

Egy háziorvos szerint Covid-járvány van, szerencsére nem súlyos

A felső légúti tünetekkel érkező páciensek közül hétfőn háromból kettőnél teszt is igazolta a Covid-fertőzést.

2024. Augusztus 19. 07:10, hétfő | Helyi

Itt a nyár és a vakáció: háromezerrel nőttek a kórházi várólisták

A legfrissebb adatok szerint a kötelező várólistákon júniushoz képest háromezerrel szerepelnek többen.

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.