Városlista
2024. szeptember 17, kedd - Zsófia

Hírek

2011. December 17. 14:00, szombat | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Varrógépet a karácsonyfa alá

Varrógépet a karácsonyfa alá

Mit tudhat egy otthoni varrógép? Kisebb javításokat is elvégezhetünk vele, a család nadrágjait is felszeghetjük, sőt foltokat is varrhatunk segítségével.

A függönyeinket magunk szeghetjük, az összehúzó szalagokat is rá tudjuk varrni. Ünnepi díszbe öltöztethetjük vele lakásunkat, kicserélhetjük segítségével a székek kárpitozását, terítőket és párna huzatokat varrhatunk. Egy hobbi varrógép sok mindenre képes, nem is sejtenénk. Ruhatárunkat alakíthatjuk át vele, saját ruhákat varrhatunk ízlésünk szerint ami által egyedien tudunk öltözködni. Nem is nagy munka, ebben segítenek a Burda újságok szabásmintái.

Ha kiegészítőkre cérnára, ollóra vagy gombostűre a javítási munkákhoz szükséges cipzárakra és gombokra lenne szükségünk ezeket mind megtaláljuk itt, nagyon sok színben és méretben. A tárolásukra szép és egyedi varródobozokat is vásárolhatunk az üzletben.

Aki szeret kötni vagy horgolni az ehhez szükséges kötőtűket és horgolótűket is megtalálja, a hímzés szerelmeseinek pedig osztott hímző fonalak széles választékával állnak rendelkezésére.

Karácsonyra szép ajándék lehet egy gyöngyből fűzött ékszer vagy egy kincseket rejtő fadoboz de készíthetünk hungarocell gömbökből gyönggyel tűzdelt karácsonyi gömböket is ami a karácsonyfán és asztaldíszként is gyönyörű.

A gyerekek az üvegfestékek segítségével az ablakainkat díszbe öltöztethetik.

Szóval sok-sok ötletet nyújt termékeivel akár karácsonyra is a Varrógép Szaküzlet, Szerviz és Hobbibolt.


Címkék: Varrógép

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 17. 10:09, kedd | Helyi

Intenzív áradásra készülnek Győrben is

Győrt is elérte az árvíz. Intenzív áradásra számítanak a szakemberek, a tetőzés azonban várhatóan nem éri el a 2013-as szintet.

2024. Szeptember 17. 09:13, kedd | Helyi

A harmadik legtöbb baleset a mi megyénkben történt

Évről évre emberek ezrei veszítik életüket a magyar közutakon, és mintegy húszezren szenvednek különböző súlyosságú testi sérüléseket.

2024. Szeptember 17. 07:15, kedd | Helyi

Nyestek a Megyeháza tér alatti parkolóházban!

A Győr-Szol által kezelt parkolóházban egyikében nyestek jelentek meg, a cég azonnal cselekedett; írják közleményükben.

2024. Szeptember 16. 09:17, hétfő | Helyi

Drágább lett a kötelező

Éves összehasonlításban 10 százalékkal, 57 ezer forintra emelkedett a normál használatú személygépkocsik kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának átlagos éves díja.