Városlista
2024. szeptember 17, kedd - Zsófia

Hírek

2011. December 19. 15:30, hétfő | Helyi
Forrás: hirado.hu

Vásárlási láz karácsony előtt - a szlovákok is hozzánk jönnek

Vásárlási láz karácsony előtt - a szlovákok is hozzánk jönnek

Tegnap volt aranyvasárnap. Az utolsó hétvégi nap az ünnepek előtt. Ennek megfelelően tömve voltak a bevásárlóközpontok, másfél- kétszer annyian keresgéltek ajándékot, mint egy átlagos napon.

A sláger az ékszer és a műszaki cikk, de egyre többen ajándékoznak ruhát is. Az ünnepi asztalra pedig várhatóan sok hal kerül majd, az élő ponty ugyanis idén jóval olcsóbb, mint a hús. Az euróhoz képest gyenge forint hetek óta rengeteg szlovákiai vásárlót vonzott a határmenti boltokba. A győri eladók szerint, ha gyengül a forint, máris megélénkül a piac. A boltosok nem panaszkodnak az utolsó adventi hétvége forgalmára, de azt remélik a vásárlói kedv legalább december 23-ig kitart. Azt mondják: így talán behozhatják a válság miatti lemaradást

Címkék: győri eladók

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 17. 10:09, kedd | Helyi

Intenzív áradásra készülnek Győrben is

Győrt is elérte az árvíz. Intenzív áradásra számítanak a szakemberek, a tetőzés azonban várhatóan nem éri el a 2013-as szintet.

2024. Szeptember 17. 09:13, kedd | Helyi

A harmadik legtöbb baleset a mi megyénkben történt

Évről évre emberek ezrei veszítik életüket a magyar közutakon, és mintegy húszezren szenvednek különböző súlyosságú testi sérüléseket.

2024. Szeptember 17. 07:15, kedd | Helyi

Nyestek a Megyeháza tér alatti parkolóházban!

A Győr-Szol által kezelt parkolóházban egyikében nyestek jelentek meg, a cég azonnal cselekedett; írják közleményükben.

2024. Szeptember 16. 09:17, hétfő | Helyi

Drágább lett a kötelező

Éves összehasonlításban 10 százalékkal, 57 ezer forintra emelkedett a normál használatú személygépkocsik kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának átlagos éves díja.