Városlista
2024. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2011. Április 17. 07:55, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Vasárnap 17.30-kor az év meccse Győrben: BL-elődöntő második összecsapás

Vasárnap 17.30-kor az év meccse Győrben: BL-elődöntő második összecsapás

A győri szurkolók az ötgólos hátrány ellenére optimisták az Itxako Navarra búcsúztatását illetően, és a spanyol ellenlábas francia légiósa, Raphaëlle Tervel ugyancsak amondó, a Győri Audi ETO KC esélyesebb arra, hogy bejusson a női k

A győri szurkolókról tudjuk, hogy lelkesek, hangosak és fantasztikusan tudják buzdítani a csapatukat, s vasárnap - többek között - arra is választ kapunk, hogy milyen jósok. Egy nappal az Itxako elleni visszavágó előtt mindenesetre magabiztosak, a klubhonlap szavazásán többségük, majd' 80 százalékuk arra voksolt, hogy Görbicz Anitáékkal az ötgólos hátrány ellenére számolni kell a döntőben.

Konkoly Csaba vezetőedző, ezt így kerekperec nem jelentette ki - talán hivatalból -, de azt elmondta, hogy koncentrált, fegyelmezett játékkal meglehet a szükséges különbségű győzelem.

„A szerdai bajnoki mérkőzés óta már csak a BL-visszavágóra készülünk, elméleti és gyakorlati foglalkozásokkal hangolunk az Itxako Navarra elleni találkozóra. A labdás edzéseken már speciálisan a spanyolok elleni játékot gyakoroltuk. A videózás során pedig a lányok profi sportolóként ráismertek arra, miben hibáztak Spanyolországban, azokra külön nem is kellett felhívnom a figyelmet, és azt is tudják, hogy nagy lehetőséget szalasztottak el, de szerencsére van lehetőség a javításra" - nyilatkozta Konkoly.

A tréner a Kézilabda.hu kérdésére a védekezés puhaságát és a kapus elleni párharcokat emelte ki az első mérkőzésen megesett hibák közül, márpedig ezeket a Győr nem követheti el vasárnap - ha tovább akar jutni.

„Természetesen azon vagyunk, hogy kiharcoljuk a döntőbe jutást. A lányok nagyon elszántak, sérülés szerencsére nem hátráltat bennünket, Amorin és Spiridon is hadra fogható. Hiába na, az év mérkőzése következik a számunkra, amelyen a közönségünk támogatására is számítunk" - tette hozzá a szakvezető, aki bízik abban, hogy sikerül megismételni a norvég Larvik elleni idegenbeli meccsen nyújtott teljesítményt, amelyre képes a csapata - és akkor nem lehet baj. A győri szurkolók 20 százalék esélyt adnak az Itxakónak, a spanyol csapat játékosai valamivel többet, de a védekező specialista Raphaëlle Tervel szerint még mindig a Győr a favorit.

„Magunknak 45, a Győrnek 55 százalék esélyt adok a továbbjutásra, annak ellenére, hogy 26-21-re sikerült nyernünk az első mérkőzésen. A Győr rendkívül erős, tapasztalt csapat, míg mi először jutottunk el idáig, ráadásul a visszavágón a magyarok számíthatnak a közönségük támogatására is" - mondta a francia játékos.

Szívesen egyetértünk vele, még inkább reméljük, a pályán is a Győr lesz a favorit.

NŐI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA, ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ:

GYŐRI AUDI ETO KC-ITXAKO NAVARRA vasárnap 17:30
Győr, Magvassy Sportcsarnok, vezeti: Krstic, Ljubic (szlovénok)
Az első meccsen: 21-26
A másik ágon: Buducnost Podgorica-Larvik vasárnap 19:30 (20-25)

(SportHíradó.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 19. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenesen lesz látogatható 20-án a pannonhalmi főapátság

Szent István ünnepén Pannonhalma nyitott kapukkal várja mindazokat, akik el akarnak zarándokolni hazánk ősi szentélyébe, hogy részesei legyenek az itt élő hagyománynak, lelkiségnek, kultúrának.

2024. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

Egy háziorvos szerint Covid-járvány van, szerencsére nem súlyos

A felső légúti tünetekkel érkező páciensek közül hétfőn háromból kettőnél teszt is igazolta a Covid-fertőzést.

2024. Augusztus 19. 07:10, hétfő | Helyi

Itt a nyár és a vakáció: háromezerrel nőttek a kórházi várólisták

A legfrissebb adatok szerint a kötelező várólistákon júniushoz képest háromezerrel szerepelnek többen.

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.