Városlista
2024. szeptember 10, kedd - Nikolett, Hunor

Hírek

2011. Március 02. 11:20, szerda | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Vasúton az Utazás Kiállításra és még tovább...

Vasúton az Utazás Kiállításra és még tovább...

50 százalékos kedvezményt nyújt a MÁV-START Zrt. az Utazás Kiállításra vasúton utazóknak, és további 20 százalékos engedményt a standon teljesárú menetjegyet váltóknak. Az eljutás megkönnyítése érdekében a menetrendben meghirdete

Tizenötödik alkalommal képviselteti magát a vasúti személyszállítás 2011. március 3. és 6. között a Budapesti Hungexpo Vásárváros területén nyíló Utazás Kiállításon, az „A" épület 201/A standján. Érdemes ide minden korosztálynak ellátogatni, hiszen a belföldi és a nemzetközi vasúti kínálaton túl a kisebbeket játszóház, festés, rajzolás, bohócok, lufihajtogatás várja, a felnőtteknek pedig Harsányi Levente közreműködésével sztárfellépők: Vastag Csaba, Wolf Kati és Király L. Norbi garantálja a kellemes időtöltést. A szórakoztató programokon túl minden nap értékes nyereményekkel térhetnek haza a személyszállító vasúttársaság szerencsés utasai.

Az Utazás Kiállításra vonattal érkezőknek 50 százalékos alkalmi, menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START Zrt bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, a Budapest-Nyugati, a Budapest-Déli, továbbá Kőbánya felső állomásokra március 2. és 7. között. Az engedmény érvényesítéséhez a menettérti jegyet az „A" pavilon, 201/A standján le kell bélyegeztetni.

Megéri a kedvezménnyel nem rendelkező utasoknak a MÁV-START Zrt. standjára ellátogatni, mert a kiállítás ideje alatt a standon 20 százalékos kedvezményt kapnak ők is bármely belföldi vagy nemzetközi viszonylatra, igény szerint egy irányba vagy menettérti útra.

A kedvezményeken felül értékes ajándékokkal, nemzetközi menetjegyekkel is gazdagodhatnak a szerencsések, hiszen a helyszínen legalább 15.000 Ft összértékben belföldi és/vagy nemzetközi menetjegyet vagy START Klub kártyát váltó utasok sorsoláson vehetnek részt, amellyel minden nap két fő részére szóló salzburgi kirándulójegyet nyerhetnek.



A kényelmes eljutás érdekében a kiállítás ideje alatt a személyszállító vasúttársaság - a menetrendben szereplőkön felül - több vonatát (InterCity és gyorsvonatokat is) megállítja Kőbánya felső állomáson, továbbá a Keleti pályaudvarról óránként három vonat is lehetővé teszi az öt perc alatti eljutást a vásárvárosba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 10. 09:12, kedd | Helyi

Priskin Tamás válogatott labdarúgó az Üstökös FC Győr szakmai stábjában folytatja

Az Üstökös FC Győr Utánpótlás-nevelő Sport Egyesület sportigazgatójaként folytatja pályafutását Priskin Tamás.

2024. Szeptember 10. 08:17, kedd | Helyi

Tűzhelyen felejtett étel okozott több tüzet

Az elmúlt három hétben a megyében többször riasztották a tűzoltókat tűzhelyen felejtett vagy sütőben hagyott étel miatt, amely füstölni kezdett vagy kigyulladt.

2024. Szeptember 10. 07:13, kedd | Helyi

Kockabajnokság lesz a győri Kockában, eljön Rubik Ernő is

Városi kocka bajnokságot hirdet a győri önkormányzat és a Széchenyi István Egyetem, a döntőt jövő csütörtökön tartják az egyetemi Kocka-épületben.

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.