Városlista
2024. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2011. Június 05. 08:30, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Vendégek a holland Twentétől: csak az üres győri stadionra voltak kíváncsiak

Vendégek a holland Twentétől: csak az üres győri stadionra voltak kíváncsiak

A holland bajnoki címről épphogy lecsúszott FC Twente honlapján immár az ETO-ról is tudnak majd képeket és információt találni, ugyanis a győri stadionba látogattak a csapat weboldalának munkatársai. Az ETO-n kívül még Pápán, Székesf

A hollandokat lenyűgözte a hatalmas győri létesítmény. Nem véletlenül, mivel a komplexum európai viszonylatban is megállja a helyét modern felszereltségével, hatalmas nézőterével. A körbevezetés során megcsodálták az NBI-es csapat öltözőjét, gyúrószobáját, uszodáját, valamint rengeteg kép készült magáról a stadionról is. Megízlelhették, azt is, hogy milyen lehet játékosnak lenni, hiszen a „művészbejárón" át léptek a pályára. Bár először elrettentette őket a lelátó meredeksége, fentről már cseppet sem tűnt veszélyesnek a stadion. Csupán egy valamit bántak, hogy vége a szezonnak és nem tudták élőben is átélni egy igazi ETO meccs hangulatát - írja az eto.hu.

(etofc.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.

2024. Augusztus 18. 08:12, vasárnap | Helyi

Az állatkertben mutatkozik be a Győri Értéktár

A Xantus János Állatkertben is bemutatkoznak a győri értékek.

2024. Augusztus 18. 07:09, vasárnap | Helyi

Tizenöt kórház élére írtak ki pályázatot, az óváriéra is

Összesen 15 kórház főigazgatói pozíciójára írt ki pályázatot az Országos Kórházi Főigazgatóság, amelynek honlapján július 26-án jelentek meg a vezetői pályázati felhívások.

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.