Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2017. Október 18. 08:55, szerda | Helyi

VI. Személy- vagyonvédelmi és biztonságtechnikai kiállítás

VI. Személy- vagyonvédelmi és biztonságtechnikai kiállítás

A Győri Rendőrkapitányság és FEOT Kft. 2017. október 27-28-án Győrben, a Plázaban immár hatodik alkalommal rendezi meg a Személy- vagyonvédelmi és biztonságtechnikai bemutatónapot.

A rendezvényt 2017. október 27-én 09:00 órakor Radnóti Ákos Győr Megyei Jogú Város Alpolgármestere nyitja meg, majd Váczi Attila rendőr alezredes a Győri Városi Rendőrkapitányság vezetője mond köszöntőt.

A rendezvény szervezői és a kiállítók korszerű vagyonvédelmi és biztonságtechnikai eszközök bemutatásával és tanácsadással hívják fel a lakosság figyelmét a vagyonvédelem fontosságára.


A 2 napos rendezvény alatt a rendőrség Kerékpárjelölő és regisztrációs programjában vehetnek részt, amely a győri lakosok számára teljesen ingyenes.
Az emberek szubjektív biztonságérzetét alapvetően befolyásolja, hogy magukat és vagyontárgyaikat biztonságban érezzék. Otthonunk megteremtése sok esetben egy élet munkájának eredménye, nem is beszélve arról, hogy mennyi értéket rejt. Személyünket, értékeinket szeretnénk biztonságban tudni. A vagyon elleni jogsértések mögött számos esetben fellelhető a sértettek mulasztása is.

A tulajdonos gyakorta csak az események után áldoz arra, hogy otthonát biztonságossá tegye. Azért, hogy értékeink sértetlenek maradjanak, s hogy ne váljunk a bűnelkövetők potenciális célpontjává, az önvédelem eszköztáraira kiemelt figyelmet kell fordítani. A biztonság megteremtése, vagyontárgyaink megóvása odafigyeléssel és anyagi ráfordításokkal jár.


Felvetődik a kérdés, mit tegyünk azért, hogy családunkat, értékeinket nagyobb biztonságban tudjuk.
A szakemberek vagyonvédelmi tanácsainak meghallgatása és megszívlelése egy döntő lépés a biztonság megteremtésére.
A bemutatónapok alatt az érdeklődőket a kiállítók standjain kívül színes műsorokkal, látványos önvédelmi, biztonságtechnikai, bűnmegelőzési bemutatókkal és folyamatos gyerekprogramokkal is várjuk.

A látogatók megismerkedhetnek az Ashihara karate, a Steven Segal által közismertté tett Aikido, az izraeli hadseregben rendszeresített Krav Maga, a Fülöp szigetekről származó Eskrima, a Bruce Lee nevével összefüggő Wing Tsun Kung Fu önvédelmi bemutatókon kívül, a „kocsmai verekedés”, valamint a személyvédelem rejtelmeivel.

Amíg a szülők nézelődnek, a gyermekek folyamatos Bohócműsoron és kreatív foglalkozásokon vehetnek részt (lufi hajtogatás, arcfestés, csillámtetoválás, színezés, rajzverseny, ajándékok). Megtekinthetik munkája közben a kis robotrendőrt.

2017. október 28-án Berki Krisztián sztárvendég narráralja a Marcus Security Kft. Személy- és önvédelmi bemutatóját, valamint a nyereményjáték sorsolásában is részt vesz.

A rendezvény pontos programja és bővebb információ a http://vagyonvedelmikiallitas.hu oldalon olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 09:11, szombat | Helyi

Hamarosan indul a mennyei megyei is

Elkészült a sorsolás a labdarúgó vármegyei első osztályban. A bajnok, de a feljutást nem vállaló Koroncó Kapuváron kezd. A bajnokság 16 csapatosra bővült.

2024. Július 27. 08:15, szombat | Helyi

Életet is menthetnek a zsetonok

Zsetonokat gyűjt a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Július 27. 07:15, szombat | Helyi

Győrzámoly: Kinőtték az iskolát, konténerrel bővülnek

A sok fiatal kiköltöző miatt egyre nagyobb az igény az oktatási intézményre Győrzámolyon.

2024. Július 26. 09:12, péntek | Helyi

Belga sportigazgatója lett az ETO-nak

A bajnokság megkezdése előtt néhány nappal új sportigazgatója lett az ETO NB I-es labdarúgó csapatának. A belga Steven Vanharen korábban az MTK másodedzője is volt.