Városlista
2024. augusztus 20, kedd - István

Hírek

2011. Április 01. 07:55, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

Vincze Ottó: "Győrben az utánpótlás terén példaértékű munka folyik!"

Vincze Ottó: "Győrben az utánpótlás terén példaértékű munka folyik!"

Vincze Ottó a Győri ETO FC utánpótlás menedzsere márciusban csatlakozott a Győri ETO FC szakmai stábjához. A szakember szerint Győrben az utánpótlás terén példaértékű munka folyik - írja a győri zöld-fehér klub hivatalos honlapja.

- Elsődleges feladatom az utánpótlás területén az, hogy kiépítsünk egy olyan megfigyelő és információs hálózatot, amely során képet kapunk a különböző utánpótlás korosztályok játékosairól, különös tekintettel a tehetségekre. Nagyon fontosnak tartom, hogy a tehetségkutatás és a tehetséggondozás területén a Győri ETO FC a már meglévő lehetőségeit, és azt az irányvonalat, ami már nagyon jól működik, továbbfejlessze. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy 35 korosztályos játékosa van az utánpótlásunknak, ami mutatja, hogy jó munka folyik e területen is.

Nagyon szeretném, ha a győri régióban olyan együttműködő partneri hálózatot sikerülne kiépíteni, amelynek köszönhetően különböző kis csapatokból és településekről is lehetősége lenne egy tehetséges fiatalnak bejutni az ETO-ba. Annak ellenére, hogy sok helyen ott vagyunk és ott leszünk, nem lehet eljutni mindenhová, ezért szükség van állandó információkra - fejette ki Vincze Ottó munkája kapcsán.

Az egyéni képzés tapasztalatairól is mesélt a menedzser: - Nagyon tetszik az egyéni képzésben való részvételem, a gyerekek nagyon fogékonyak a bemutatott dolgokra, elfogadják a tanácsokat és fejlődőképesek. Nyugodtan kijelenthetem, hogy Győrben az utánpótlás terén példaértékű munka folyik - zárta gondolatait Vincze Ottó.

( etofc.hu )

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 19. 09:13, hétfő | Helyi

Ingyenesen lesz látogatható 20-án a pannonhalmi főapátság

Szent István ünnepén Pannonhalma nyitott kapukkal várja mindazokat, akik el akarnak zarándokolni hazánk ősi szentélyébe, hogy részesei legyenek az itt élő hagyománynak, lelkiségnek, kultúrának.

2024. Augusztus 19. 08:08, hétfő | Helyi

Egy háziorvos szerint Covid-járvány van, szerencsére nem súlyos

A felső légúti tünetekkel érkező páciensek közül hétfőn háromból kettőnél teszt is igazolta a Covid-fertőzést.

2024. Augusztus 19. 07:10, hétfő | Helyi

Itt a nyár és a vakáció: háromezerrel nőttek a kórházi várólisták

A legfrissebb adatok szerint a kötelező várólistákon júniushoz képest háromezerrel szerepelnek többen.

2024. Augusztus 18. 09:12, vasárnap | Helyi

Háromból három: bekezdett a Gyirmót

Múlt hétvégén a Csákvárt is kipipálta, három győzelemmel kezdte az NB II-es pontvadászatot a Gyirmót labdarúgó csapata. A vezetőedző szerint segíti a közös munkát a jó rajt, de a hibák is előjöttek, ezeken javítani kell.