Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2010. Február 22. 16:00, hétfő | Helyi
Forrás: gyor.hu

Zenei Nevelési Konferencia és Nemzetközi Kórustalálkozó 2010. április 22-25.

Zenei Nevelési Konferencia és Nemzetközi Kórustalálkozó 2010. április 22-25.

Győr város néhány kultúrát pártoló polgára elhatározta, hogy az 1967 és 1983 között tartott zenei nevelési konferenciasorozatot újra elindítja. Az április utolsó h&#

A Nádorvárosi Közoktatási Központ, a Richter János Zeneművészeti Szakközépiskola a Megyei Pedagógiai Intézet és Győr Megyei Jogú Város nkormányzatának, intézményeinek és polgárainak támogatásával zenei nevelési konferencia és kórustalálkozó kerül megrendezésre Győrben. A meghívott jeles előadók és szekcióvezetők garantálják a konferencia iránti magas elvárásokat.

Az előadások, a viták, és a gyakorlati bemutatók során minden résztvevő választ kaphat, informálódhat a számára legfontosabb témában. A szervezők az ország minden részéből várják a kíváncsi, zeneszerető érdeklődőket, zenepedagógusokat, óvoda pedagógusokat, iskolában dolgozó ének-zene tanárokat. A konferencia szakmai programján részt vevő pedagógusok számára igazolást állítunk ki, mely beszámítható a pedagógusok hétévenként kötelezően elvégzendő továbbképzésébe.

A zenei nevelési konferencia ideje alatt több zenei programra, köztük a Kodály Zoltán alapította neklő Ifjúság mozgalom városi szervezetének találkozójára, nemzetközi kórustalálkozóra, illetve a A művészetoktatás napja" rendezvényre várjuk a közönséget.

Párkai István karnagy, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem professzor emeritusa: Ezek az aktív szakmai találkozók nagyon hiányoznak minden zenei neveléssel foglalkozó szakembernek. A kollégáknak, szükségük van a feltöltődésre, mivel a szellemi háttér mára nagyon elszürkült"

[gyakorlati_szekciok_02.16.doc]

[jelentkezesi_lap_02.16.doc]


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.