Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Blog | Anyának lenni jó

2013. Január 25. 13:24, péntek

Angyali mosolya menthette volna meg a babát

Angyali mosolya menthette volna meg a babát

A 26 éves Katyia Rowe-val közölték az orvosai, hogy születendő kisbabája súlyosan fogyatékos lesz, és soha nem lesz képes önállóan járni vagy beszélni, ezért abortuszt javasoltak számára.

Orvosai figyelmeztetése ellenére Katyia Rowe egyszerűen képtelen volt rászánni magát az abortuszra, miután egy háromdimenziós ultrahangfelvételen először megpillantotta születendő kisbabája mosolyát. Katyia tisztában volt vele, hogy súlyosan sérült kisfia egész életében 24 órás felügyeletre szorulna, mivel soha nem lenne képes megtanulni járni vagy beszélni, ennek ellenére képtelen volt elvetetni a méhében növekvő magzatot, miután az ultrahangos felvételen tisztán látta, amint mosolyog és integet a kisbaba. Katyia úgy döntött, hogy megszüli sérült gyermekét, de tragikus módon Lucian mindössze kilenc óráig volt képes életben maradni. A szomorú végkifejlet ellenére az édesanya egy pillanatra sem bánta meg, hogy életet adott kisfiának, ugyanis az a néhány perc, amíg a karjaiban tarthatta Luciant, mindenért kárpótolta őt.

Címkék: Hirek

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2013. Február 21. 07:24, csütörtök | Anyának lenni jó

Mindent az ultrahangról

Egész Európában sehol sem végeznek annyi ultrahangvizsgálatot, mint Magyarországon. Mit várhatunk tőle? Emlékezetes, izgalmas és szívmelengető pillanatokat, megnyugvást, vagy szorongást a rossz eredmények miatt?!

2013. Február 20. 13:30, szerda | Anyának lenni jó

Kivánság

Irjátok meg, milyen témában olvasnátok részletes cikket.

2013. Február 20. 07:55, szerda | Anyának lenni jó

Újszülött 1x1, azaz a 20 leggyakoribb kérdés

Újszülött 1x1, azaz a 20 leggyakoribb kérdés