Hírek
2022. Január 06. 11:05, csütörtök | Kék hírek
Késsel akart kirabolni egy pékséget
Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérletével gyanúsítják a nyomozók a 34 éves férfit.
2019. November 26. 11:03, kedd | Belföld
Újabb súlyos gondok miatt másodszor is bezártak egy csepeli pékséget - VIDEÓ
Kétszer kellett bezárni egy pékséget, amelynek ellenőrzésekor súlyos hiányosságokat – többek között rágcsálóürüléket, csótányokat – találtak november elején
2019. Július 30. 19:57, kedd | Belföld
Új termékekkel bővül a malomipar
A malomipar termékkínálata jelentősen átalakult az elmúlt években: a hagyományos lisztek mellett új fajták is megjelentek a piacon – hangzott el a Magyar gazda adásában.
2017. Június 23. 07:36, péntek | Belföld
Mától megváltozik a kenyerek összetétele
Péntektől megváltozik a kenyerek összetétele, a rozskenyérnek például minimum 60 százalék, míg a rozsos kenyérnek legalább 30 százalék rozslisztet kell tartalmaznia.
2017. Június 20. 08:53, kedd | Belföld
Nem drágulnak a kenyerek az összetétel változása miatt
Várhatóan nem emelkednek a kenyérárak amiatt, mert megváltozik a felhasznált alapanyagok aránya, így például a teljes kiőrlésű kenyerek és a rozskenyerek összetétele, miközben a fogyasztók jobb ízű termékeket kapnak
2016. Június 09. 09:59, csütörtök | Belföld
Csótányok között sütötték a kenyeret egy fővárosi pékségben
Csótánytetemeket is találtak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei egy fővárosi pékség ellenőrzésekor,
2013. Július 17. 08:00, szerda | Helyi
Pedró Pékség – Az egyik legdinamikusabban fejlődő kisvállalkozás a régióban
Vajda Péter 2002-ben nagy tervekkel, két alkalmazottal Sokorópátkán megalapította a róla elnevezett Pedró Pékséget, ami mára még Péter számára is meglepő méretekre duzzadt.
2013. Július 09. 11:19, kedd | Helyi
Megkerestük a nagyi rétesét
Kinek ne hiányozna a nagyi rétese? Kinek nem fut össze a nyál a szájában, ha visszaemlékszik mikor türelmetlenül várta, hogy kihűljön a sütőből frissen kivett, felszelt és megporcukrozott rétes?
2013. Március 18. 08:27, hétfő | PR
A kenyér hagyománya, avagy Petőfi kenyere
Az élet egyre több területén megfigyelhető a hagyományokhoz való visszatérés tendenciája. Így van ez a gasztronómiában is, s ezen belül a mindennapjainkat érintő alapélelmiszerek előállításában is.
2013. Január 25. 11:44, péntek | Helyi
Kérd akár a saját reggelid a Lipótiban!
Különleges péksüteményeket ennél? Saját ötleted, elképzelésed van? Ne tartsd meg magadnak! Egye az egész ország a TE reggelid!