Városlista
2022. október 7, péntek - Amália

Hírek

2021. Szeptember 10. 17:51, péntek | PR

A külső hővédő rolókkal megspórolod a légkondit

A külső hővédő rolókkal megspórolod a légkondit

A tetőtéri ablakok egyik legkomolyabb kihívása a nagy szögben beérkező napfény, ami miatt a tetőtér rendkívüli mértékben fel tud melegedni.

Ezt a problémát orvosolják a külső hővédő rolók, amik segítenek hűvösen tartani a lakást.

A globális felmelegedés egyre komolyabb problémát jelent a mindennapokban. Egyre forróbb nyarakra számíthatunk és a napos időszakok hossza is várhatóan kitolódik. Ezzel együtt a tetőtéri lakások hűtése is folyamatosan növekvő problémát fog jelenteni.

Vannak azonban olyan egyszerű eszközök, ami a légkondicionáló berendezéseknél jóval olcsóbbak és hatásos védelmet nyújtanak a nap sugarai ellen, mikor szükség van rá. A minőségi külső hővédő rolók jelentősen tudják csökkenteni a tetőtéri lakások hőmérsékletét. Lássuk legfontosabb előnyeiket!

Olcsó

A legelső és talán egyik legfontosabb előnye a külső hővédő rolóknak a légkondicionáló berendezésekkel szemben, hogy jóval olcsóbbak. Egy készülék töredék áráért érhetőek el egészen kiváló minőségű külső hővédő rolók, amik rendkívül tartósak.

A külső hővédő rolóknak ugyanakkor nem csak a beszerzése olcsóbb, hanem a használata is. Szemben a légkondicionáló berendezésekkel, ezek nem fogyasztanak áramot, illetve ha motoros változatot választunk, akkor fogyasztásuk elenyészően minimális a légkondiéval szemben.

Környezetkímélő

A külső hővédő rolók használata nem terheli a környezetet. A roló maga textilből készül, amit kívülről műanyag bevonatta erősítenek meg. Ám ennek a minimális műanyagnak az előállítása során történt környezetterhelés elenyésző azzal, hogy mekkora környezetterhelés történik egy légkondicionáló berendezés fogyasztásához szükséges áram előállításakor.

Egyszerű a felszerelése

A külső hővédő rolók felszereléséhez érdemes szakember segítségét kérni, ugyanakkor egy néhány perces műveletről van szó. Egy légkondicionáló berendezés beszereléséhez fúrni kell a falat és a települési rendeletek miatt sok helyen már a keletkezett kondenzvizet sem lehet az utcára vezetni. Az pedig sok falfúrással jár, ha ezt a folyadékot a vizesblokkig vissza kell vezetni, vagy a kinti ereszig kell eljuttatni.

A külső hővédő rolók esetében ilyen probléma fel sem merül. Egy szakember néhány perc alatt tisztán és egyszerűen fel tudja helyezni a tetőtéri ablakra, illetve ideális esetben már a beépítés során felszerelik.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 03. 15:34, hétfő | PR

Újbudán szolgáltat a Jánosik Kft.

Száz objektumban, mintegy 52 ezer négyzetméteren végeznek napi karbantartási feladatokat.

2022. Szeptember 22. 13:19, csütörtök | PR

K&H: mennyibe kerül a mozi? Mi lesz a zsebpénzzel? a gyerekek élete is drágább lett

Egyre drágábbak a meglóduló infláció miatt az iskolások hétköznapjai, például a menzákon jelentős drágulás figyelhető meg.

2022. Szeptember 22. 08:08, csütörtök | PR

Kerülje el a vadgázolást az első hazánkban is elérhető okos vadriasztóval

Hazánkban a hivatalos statisztikáknál jóval több, évente akár 40 ezer vadgázolás történhet. Ezt a számot hivatott csökkenteni a VIONN GO, az első okos vadriasztó

2022. Szeptember 16. 08:15, péntek | PR

Mit tud a Barum Polaris 5?

A Barum Polaris 5 neve nem ismeretlen a téli gumit kereső autósok körében. Sokan érdeklődnek olyan abroncsok iránt, melyek megbízhatóan és időtálló minőségben teljesítenek.