Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Április 16. 18:30, hétfő | PR
Forrás: InfoGyőr (Varga Alexandra)

A legjobb megoldás: az Anyatanya!

A legjobb megoldás: az Anyatanya!

Hisztiző kisgyerek, rendíthetetlenül eltökélt szülő, hangzavar és rosszalló tekintetek. Sokaknak ismerős jelenet, akik csemetéjükkel együtt próbálnak vásárolni.

Kikerülhetetlen az áruházi konfliktushelyzet, vagy tehetünk valamit, hogy a ruhavásárlás egy kellemes közös programmá szelídüljön? Ha az Anyatanyát választjuk, biztosan!

Családanyaként „rákényszerülünk”, hogy egy vagy több gyermekünkkel felszerelkezve nekivágjunk az egyik legizgalmasabb túlélőtúrának, a ruhavásárlásnak. Ha szerencsés csillagzat alatt születtünk, csemeténk mosolyogva és nyugodtan üldögél, és türelmesen asszisztál, de mint tudjuk, ez a legritkább eset... Ha ez még nem lenne elég probléma, azzal is szembesülnünk kell, hogy a baba-és gyerekboltok polcai ugyan roskadoznak a különféle gyerekruháktól, de nem mindenki engedheti meg magának, hogy egy vagyont hagyjon az áruház pénztáránál.

Sokszor valóban fejtörést okoz nekünk szülőknek, hogy melyik ruhácskát válasszuk és hol szerezzük be. Mérlegelnünk kell: a minőségi, drága darabokat válasszuk, vagy inkább a silányabbat, hiszen a gyerekünk tavaly tavasszal vásárolt nadrágjai és pulóverjei már mind kicsik. Ám, ha a ruha minősége nem „csúszás-mászást álló”, s kevésbé strapabíró az anyag, hamar elszakadhat, s akkor futhatunk újra egy kört az áruházban. Van egyáltalán jó megoldás? Naná, hogy…! Nem kell kétségbe esni, mert itt van minden édesanya álma, az Anyatanya! A hely, ahol olcsón hozzájuthatunk a legkiválóbb, krém minőségű használt ruhácskákhoz, idegeskedés nélkül, mivel az Anyatanya külön játszósarkot biztosít az apróságok számára. Természetes, hogy minden szülő a legjobbat szeretné adni a gyermekének, ám sokaknak nincs több tízezer forintja arra, hogy minőségi holmikat vásároljon a lurkóknak. Az Anyatanya, az a hely, ahol a pénztárca nem lesz üres, mivel csupán három-ötezer forintba kerül, hogy a legjobb ruhákkal öltöztesse fel tetőtől-talpig gyerekét. Itt egy kalap alatt megvásárolhat mindent, a kis cipőktől, egészen a kabátkákig, de vehet itt akár babakocsit, kiságyat, sőt még játékokat és kismamaruhákat is. Az Anyatanya gondolt arra is, mennyi felesleges helyet foglalnak el a kinőtt ruhácskák otthonainkban. Itt egy kalap alatt átveszik a régi, kinőtt, megunt darabokat.
A vásárlással többé nem lesz para, ha választása az Anyatanya.


Címkék: Anyatanya

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.