Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Április 13. 10:00, péntek | PR

A Természetet Visszük Otthonába! Középpontban a fenyőbútor

A Természetet Visszük Otthonába! Középpontban a fenyőbútor

Természetes, kellemes, meleg hatású, tartós és praktikus. Leginkább ezekkel a jelzőkkel illethetjük a fenyőből készült bútorokat.

Ezért is tud immár 18 éve vásárlói szolgálatában állni az 1001 Fenyőbútor, Első Magyar Bútorda.

A fenyőbútorok egyedisége, sokszínűsége csak növeli népszerűségüket.
Ha fenyőbútorokra gondolunk, akkor anyagát tekintve leginkább a luc, a borovi és a vörös fenyő a leggyakoribb. A bútorok színe az idővel „érik”, színük változik.
A leggyakrabban használt borovi fenyő meleg, rajzos, barátságos színhatású fa, amely az idő, a napfény hatására elegánsan sötétedik.

A lucfenyő rajzolata simább, nem annyira markáns, ezért a színezést jobban tűri. Natúr állapotban kevésbé változtatja színét, selymesen barátságos.
.A manapság divatos antik parasztbútorok 99 százaléka is lucfenyőből készült, néhánynak az életkora jóval meghaladja a 100 évet.

Az igényes, örökéletű bútorok kedvelőinek, egyedi megrendelés alapján, vörösfenyőből is készülnek bútorok. Ez a fa már a félkeményfa kategóriába tartozik. Színe natúr állapotban is gyönyörű. Kellemesen meleg, hangulatos életteret varázsol otthonunkba.

Színes, természetes, egészséges környezet

„Mindenki az egyéniségéhez, igényeihez választhatja meg bútorának anyagát, színét. Ma már nem csak a natúr lakkozott fenyőbútorokat gyártunk, hanem a technológia fejlődésének köszönhetően a fenyőfa bútorok színezve is készülnek. 20 féle színből és ezek kombinációjából is választhat a megrendelő.
Az 1001 Fenyőbútor- Első Magyar Bútorda -ban akár hozott színminta alapján is berendezi álmaink lakását.”

Tájékoztat Szántó Róbert, 1001 Fenyőbútor- Első Magyar Bútorda alapítója, is, aki 1994-ben nyitotta vállalkozását. Jó tapasztalataira alapozva, és a rugalmasabb kiszolgálás érdekében, ma már kizárólag hazai gyártókkal dolgozik. Az üzlet minden piaci igényt kielégít. A legolcsóbbtól az egészen magas kategóriájú termékekig minden megtalálható.Egyedi igények alapján is dolgoznak, Kedvezményes szállítanak házhoz, és ha kell, össze is szerelik, be is építik a fenyőbútorokat.

A bizonytalankodók részére tanácsadással, és akár tervezéssel is állnak rendelkezésre, hogy a legjobb megoldást kínálják a vevőiknek.

Ne feledjük: A fenyőfa élő anyag.

A felhasznált faanyag, mind minden élőlény egyedi, megismételhetetlen. Ezért az elkészült bútorok mindig egyedi rajzolatot mutatnak.

Az ággöcsöket, csomókat nem hibáknak kell tartanunk, hanem természet alkotóvágyának velejárónak, amelyek kiemeli a fenyőfa természetességét.
A fenyőfa megmunkálva is tovább él, lélegzik. Kellemes illatot áraszt a lakásban. Egészséges életteret biztosít a családnak.

Mert az 1001 Fenyőbútor a természetet viszi otthonába!

További információ: http://www.1001fenyobutor.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.