Városlista
2024. szeptember 7, szombat - Regina

Hírek

2010. Október 13. 07:55, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

A devecseri klub javára gyűjtenek adományokat a győri női kézilabdázók

A devecseri klub javára gyűjtenek adományokat a győri női kézilabdázók

A vörösiszap katasztrófa áldozatainak megsegítésére szervez gyűjtést a Győri Audi ETO KC csapata. A klub a Vác elleni bajnoki és a Podravka elleni BL meccsen urnát helyez el a Magvassy Mihály Sportcsarnok előterében, és várja a szurkoló

A játékosok kötelességüknek érzik a vörösiszap szennyeződés által súlytott területek lakóinak megsegítését, ezért a csapat 500.000 forintot helyez el a Vác elleni bajnoki mérkőzés kezdése előtt a sportcsarnokban elhelyezett gyűjtőládába. A csapat kéri minden szurkolóját, támogatóját és mindenkit akinek módjában áll segíteni, hogy lehetőségeikhez mérten támogassuk a katasztrófa áldozatait. A gyűjtőláda a Vác elleni bajnoki meccsen és a vasárnapi Podravka elleni Bl meccsen is várja az adománykat.

A Győri Audi ETO KC vezetősége a vasárnapi Bajnokok Ligája meccsen átad egy, a csapat minden tagja által aláírt mezt a Devecseri Kézilabda Club képviselőinek, melyet a devecseri csapat elárverez. A befolyt összeggel klubunk a veszprém megyei első osztályban szereplő férficsapat életét segíti.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.

2024. Szeptember 06. 08:14, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Győrplusz élén

A napok óta hallott pletykát maga a polgármester erősítette meg a Polgármesteri Vizit című rádiós műsorában.

2024. Szeptember 06. 07:14, péntek | Helyi

Szombaton, a rally miatt változik a piac

Rendezvény miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne szeptember 7-én, jelezte előre a Győrszol.

2024. Szeptember 05. 09:14, csütörtök | Helyi

A Dortmund sztárja Gyirmóton edz

Karem Adeyemi, a Borussia Dortmund csatára a német U21-es válogatottal Gyirmóton készül a szerdai Izrael elleni mérkőzésre. Tegnap sokan kérték közös fotóra a gyirmóti utánpótlásból.