Városlista
2024. szeptember 7, szombat - Regina

Hírek

2010. Október 15. 07:55, péntek | Helyi
Forrás: eto.hu

A női kézilabdázók után az ETO focistáit is szponzorálná az Audi Győrben?

A női kézilabdázók után az ETO focistáit is szponzorálná az Audi Győrben?

A pepsifoci.hu értesülései szerint jó esély van arra, hogy tovább gyarapodjon anyagilag az amúgy is stabil lábakon álló Győri ETO FC csapata. Úgy tudjuk, hogy egy nagy nemzetközi, tőkeerős cég jelentős összeggel és kiemelt támogatóké

Jelentős támogató érkezhet az előző pontvadászatban bronzérmes és a nemzetközi porondon is szépen helytálló Győri ETO FC csapatához. Úgy tudjuk, hogy a tőkeerős cég az az amúgy is „helyi" kötődésű Audi lehet, amely már a női kézilabdacsapat mellett áll jó ideje, és a német autógyár támogatásának köszönhetően számít igencsak tehetős klubnak, nem csak itthon, de nemzetközi viszonylatban is.

Megállapodásról természetesen még nem beszélhetünk, de a pepsifoci.hu információi szerint jó az esély arra, hogy a tőkeerős céggel egyezség szülessen, ennek révén pedig tovább javuljon az egyébként is stabil anyagi lábakon álló klub gazdasági helyzete. Fontos kihangsúlyozni, hogy nem egy új tulajdonosról lenne szó, hiszen Tarsoly Csaba továbbra is elkötelezett a győri futball iránt, a német autóscég támogatóként érkezhet, amennyiben mindenben dűlőre jutnak a felek.

Az Audiról egyébként eddigi szerepvállalása alapján kijelenthető, hogy elkötelezett Magyarország, és főként a nyugat-magyarországi régió iránt, hiszen a cég bejelentése szerint 140 millió forinttal segítik a magyarországi vörösiszap-katasztrófa áldozatait.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.

2024. Szeptember 06. 08:14, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Győrplusz élén

A napok óta hallott pletykát maga a polgármester erősítette meg a Polgármesteri Vizit című rádiós műsorában.

2024. Szeptember 06. 07:14, péntek | Helyi

Szombaton, a rally miatt változik a piac

Rendezvény miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne szeptember 7-én, jelezte előre a Győrszol.

2024. Szeptember 05. 09:14, csütörtök | Helyi

A Dortmund sztárja Gyirmóton edz

Karem Adeyemi, a Borussia Dortmund csatára a német U21-es válogatottal Gyirmóton készül a szerdai Izrael elleni mérkőzésre. Tegnap sokan kérték közös fotóra a gyirmóti utánpótlásból.