Városlista
2024. szeptember 6, péntek - Zakariás

Hírek

2010. Szeptember 29. 14:55, szerda | Helyi
Forrás: Pannon Víz Zrt.

Bedobó lapokat vár a Pannon Víz Zrt.

Bedobó lapokat vár a Pannon Víz Zrt.

Mellékmérővel rendelkező fogyasztóinknak októberben készítjük el az éves elszámoló vízdíj számlát. A számla elkészítéséhez a 2010. szeptember 30-i záró óraállást vesszük figyelembe. Kérjük Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy amenny

Mérőállás bejelentéséhez bedobó lapot csak a hagyományos mérővel rendelkező fogyasztók részére küldtünk, jeladós mérővel rendelkező fogyasztóinknak nincs ezzel kapcsolatos tennivalója. A kitöltött bedobó lapot bármelyik postaládába bedobhatja, vagy mérőállását személyesen is leadhatja ügyfélszolgálatainkon , de online is bejelentheti a www.pannon-viz.hu honlapunkon keresztül.
A bedobó lapok és a mérőállások beérkezési határideje 2010. október 5. Azok a fogyasztók, akik határidőre nem küldik vissza az óraállást, azoknak arányosítással késztjük el az elszámoló számláját. Ezúton is felhívjuk szíves figyelmüket, hogy csak egész m3-eket jelentsenek le. Ehhez kizárólag a mérő feketével jelölt számjegyeit olvassák le. Jeladós vízmérővel rendelkező fogyasztóinknál távleolvasással fogjuk leolvasni a vízmérő állását.
Kérjük, hogy a kiküldött részszámlák fizetési határidejét tartsák be, mert október 10-e után érkezett befizetéseket már csak a következő évi elszámoló számlába tudjuk beszámítani.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.

2024. Szeptember 06. 08:14, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Győrplusz élén

A napok óta hallott pletykát maga a polgármester erősítette meg a Polgármesteri Vizit című rádiós műsorában.

2024. Szeptember 06. 07:14, péntek | Helyi

Szombaton, a rally miatt változik a piac

Rendezvény miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne szeptember 7-én, jelezte előre a Győrszol.

2024. Szeptember 05. 09:14, csütörtök | Helyi

A Dortmund sztárja Gyirmóton edz

Karem Adeyemi, a Borussia Dortmund csatára a német U21-es válogatottal Gyirmóton készül a szerdai Izrael elleni mérkőzésre. Tegnap sokan kérték közös fotóra a gyirmóti utánpótlásból.