Városlista
2024. szeptember 7, szombat - Regina

Hírek

2010. Október 16. 07:55, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Csődöt mondott a Győri ETO: hazai pályán kapott ki a csapat a Pápától

Csődöt mondott a Győri ETO: hazai pályán kapott ki a csapat a Pápától

Nagy meglepetésre a Győri ETO hazai pályán szenvedett 1-0-s vereséget a Lombard Pápa ellen a Monicomp Liga 10. fordulójában. A vendégek a második félidőben elszalasztottak egy hatalmas esélyt, amikor az ötösről jöhettek közvetett szabadr

Óriási küzdelem zajlott a pályán az első félidőben, a támadásig el-el jutó csapatok energiáit jócskán felemésztette az, hogy átverekedjék magukat az ellenfél jól megszervezett középpályáján. Helyzetek azért akadtak mindkét oldalon, igaz nem túl nagy számban: Szűcsnek egy Bouguerra-fejest kellett bravúrral védenie a hatodik percben, majd az apróbb győri lehetőségek után a 41. percben Heffler szerezhetett volna könnyedén gólt, de Sztevanovics védeni tudott. A játékrészt egy gyönyörű Alekszidze-mozdulat zárta, de a saját magának felpörgetett labdát kevéssel kapu felé rúgta a grúz támadó.

Aktívabban kezdte a második félidőt a győri együttes, de elsősorban távoli lövésekkel operált, amelyek nem voltak veszélyesek Szűcs kapujára. A pápaiak is veszélyeztettek, de Bárányos lövései célt tévesztettek, Zulevsre pedig jól lépett ki Sztevanovics, mikor helyzetbe került, így nem tudott a kapuba emelni a pápai játékos. A cserék után fordult a helyzet, a Lombard Pápa nagyobb aktivitása mellett jutott néhány távoli lövéshez az ETO. Már-már úgy tűnt, 0-0-ra végződik a csata, de Djordjevics előbb hazaadott egy labdát az ötös sarkáról, majd a megítélt szabadrúgásnál be is mozdult, így megkapta második sárgáját, emberelőnyben pedig gyorsan gólt szerzett a Pápa: egy Takács-lövés utáni szerencsésen pattanó labdát Abwo vágott a kapuba. Emberhátrányban a hátralévő tíz percre már nem tudott váltani a Győri ETO, így végül kisebb meglepetésre a Lombard Pápa három ponttal távozott a tavalyi bronzérmes otthonából.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.

2024. Szeptember 06. 08:14, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Győrplusz élén

A napok óta hallott pletykát maga a polgármester erősítette meg a Polgármesteri Vizit című rádiós műsorában.

2024. Szeptember 06. 07:14, péntek | Helyi

Szombaton, a rally miatt változik a piac

Rendezvény miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne szeptember 7-én, jelezte előre a Győrszol.

2024. Szeptember 05. 09:14, csütörtök | Helyi

A Dortmund sztárja Gyirmóton edz

Karem Adeyemi, a Borussia Dortmund csatára a német U21-es válogatottal Gyirmóton készül a szerdai Izrael elleni mérkőzésre. Tegnap sokan kérték közös fotóra a gyirmóti utánpótlásból.