Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Július 15. 09:15, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Fiatal szlovén tehetség és norvég BL-specialista a Győri Audi ETO KC-nál

Fiatal szlovén tehetség és norvég BL-specialista a Győri Audi ETO KC-nál

Megkezdték felkészülésüket a győri kézi-labdás lányok. A héten orvosi vizsgálatokat és erőnlétfelmérést tartanak, utána indul meg a csapatépítés. Júli

Tizenkét órakor Vanyus Attila a klub elnöke, Konkoly Csaba vezetőedző, Görbicz Anita a csapat kapitánya és Dr. Johannes Roscheck az Audi Hungaria Motor Kft. pénzügyekért felelős igazgatója tartott sajtótájékoztatót. A Magyar bajnok és kupa győztes Audi ETO KC immáron negyedszer szerepelhet zsinórban a Bajnokok Ligájában. A múltbéli sikereket überelni kell mondta Konkoly Csaba, aki 3 éves munkássága után újabb két évre írt alá a gárdához. Az edző elszánt, szerinte kötelező a BL csoportból a továbbjutás méghozzá az első helyen és onnan tovább a döntőig.A cél nem lehetetlen, hiszen az átigazolások során az ETO erősített. A csapathoz érkezett a norvég olimpiai és többszörös Bajnokok Ligája győztes Katrine Lunde Haraldsen. Pálinger Katatlin mellett így egy újabb világklasszis kapus áll rendelkezésére a klubnak. Ami szintén optimizmusra ad okot az a fiatal szlovén jobbátlövő Ana Gros igazolása, aki 2 évre írt alá. Vanyus Attila elnök ismertette, hogy a szezonban bő kerettel indulnak. A 21főt számláló csapatba hat olyan lány került, akiket az utánpótlásból hoztak fel. Az, hogy mennyi lehetőséget kapnak a fiatalok és javára válnak e a csapatnak, a jövő zenéje. Mindenesetre bíztató a fiatalok jelenléte. Görbicz nem aggódik saját játéka miatt. A csapat karmestere kijelentette, hogy a legfontosabb elkerülni a sérüléseket, valamint a lányoknak jól menjen a játék.

Roschek nem bánta meg, hogy 2006-ban aláírta a szponzori szerződést, melyet 2012-ig meghosszabbítottak. A pénzügyekért felelős igazgató hozzátette megnézi a BL meccseket élőben, ha lesz rá lehetősége. A sajtótájékoztató utolsó momentumaként Roscheck az Audi Hungaria Motor Kft. nevében adott át egy-egy autót a két frissen igazolt kézilabdásnak. Haraldsen egy Audi Q7-es terepjáróval, míg Gros egy Audi A3 Sportbackkel lett gazdagabb. A most átadott autók mellett a névadó szponzor további 12 járművet biztosít a klub számára. A csapat másik kapusa Pálinger egy S5-öst, Görbicz a kapitány egy A6 allroadot vezet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.