Városlista
2024. szeptember 6, péntek - Zakariás

Hírek

2010. Szeptember 29. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

Győrben összenő, ami összetartozik: közszolgáltatók egyesülnek októbertől

Győrben összenő, ami összetartozik: közszolgáltatók egyesülnek októbertől

Október elsejétől hivatalosan is egyesülnek a győri közszolgáltatók, létrejön a GYŐR-SZOL Zrt. A győri önkormányzat tavaly decemberben döntött négy városi tulajdonú cég, az INSZOL, a Győrhő, a Komszol és a Győri Városfejlesztési

A hulladékszállítás, a hőszolgáltatás vagy éppen a társasházi közös költségek számláinak érdemi tartalma, formája nem változik, kiegyenlítésük minden fizetési mód esetén a megszokott rendben történhet. Az október elseje előtt kiállított és postázott számlalevelek, csekkek érvényesek és használhatók.

A GYŐR-SZOL átvette és az eddigi nyitva tartással működteti jogelődjei ügyfélszolgálati irodáit, így az egyes szolgáltatásokkal kapcsolatos panaszokkal, intézni való ügyekkel a megszokott helyszíneket kell felkeresni, az ismert telefonszámokat, elektronikus elérhetőségeket érdemes használni. Folyamatban van az arculatváltás is, az új cég neve és emblémája a parkolójegyektől az óriástáblákig mindenütt megjelenik majd, felváltva a régi elnevezéseket és logókat.

Az összevonás miatt az önkormányzat évente több százmillió forintos megtakarítással számol és kedvezőbb adózási, vállalkozási lehetőségek nyílnak meg a társaság előtt - írja a www.kekduna.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.

2024. Szeptember 06. 08:14, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Győrplusz élén

A napok óta hallott pletykát maga a polgármester erősítette meg a Polgármesteri Vizit című rádiós műsorában.

2024. Szeptember 06. 07:14, péntek | Helyi

Szombaton, a rally miatt változik a piac

Rendezvény miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne szeptember 7-én, jelezte előre a Győrszol.

2024. Szeptember 05. 09:14, csütörtök | Helyi

A Dortmund sztárja Gyirmóton edz

Karem Adeyemi, a Borussia Dortmund csatára a német U21-es válogatottal Gyirmóton készül a szerdai Izrael elleni mérkőzésre. Tegnap sokan kérték közös fotóra a gyirmóti utánpótlásból.