Városlista
2024. szeptember 6, péntek - Zakariás

Hírek

2010. Szeptember 21. 07:54, kedd | Helyi
Forrás: gyorkosar.hu

Győri kosárlabda infók

Győri kosárlabda infók

Hétvégén a GYŐRSZOL-GYKC utánpótlás csapatai számára is megkezdődtek az utánpótlás bajnokságok küzdelmei. Serdülőink hazai pályán, junior csapatunk Székesfehérváron vitézkedett.

A hazai rendezésű serdülő tornát a csapat edzője, Lantos Márton a következőképpen értékelte:
Ez volt a játékosok első megmérettetése ebben az évben és ebben a csapatban. Az első mérkőzésen taktikailag nagyon fegyelmezettek voltunk, azt a keveset amit eddig tanultunk jól visszaadták a fiúk. Kiemelném a védekezésünket, szinte mindenki odaadóan dolgozott. Dícséretet érdemel itt Kári-Horváth Dominik, aki védekezésben a saját feladatán kívül még a többieket is irányította. Támadásban még „gyerekcipőben" járunk, de végre felfogták a fiúk, hogy egy U14-es csapatban hogy is kellene kinéznie egy támadásnak. Több pontot érdemeltünk volna, de a befejezéseknél fegyelmezetlenek voltunk és ez az a pont, ahol a legtöbbet kell fejlődnünk. A mérkőzés legjobbja Pohl Balázs volt.14 pontot és rengeteg lepattanót szerzett csapatának, ő az, akin a legjobban látszik a fejlődés. Sajnos Balázs a mérkőzés során megsérült, kórházba is kellett szállítani. A csipőizületén szenvedett zúzodásokat, de pár hét múlva már újra mozoghat. Gyors felépülést kívunk neki.
A második mérkőzésen az első két negyed értékelhető szakmai szemmel, sajnos a második félidőben az ellenfél nem teremtett olyan feltételeket, hogy kosárlabdázhassunk. Jól védekeztünk, egészpályás emberfogást is kipróbáltuk most először, elégedett voltam.A legtöbben felszabadultan vidáman kosárlabdáztak, sokszor még egy kis viccelődés és nevetés is belefért. Megérdemelték a fiúk ezt a könnyed győzelmet. Külön köszönet a szűlőknek és a kadett csapat tagjainak a buzdításért.

Eredmények:

GYŐRSZOL-Győri KC - Pápa KC 39-69
GYŐRSZOL-Győri KC - Nebuló KS VESC 65-31

Junior csapatunk idegenben kezdte meg az idei küzdelmeket. Panácz Attila így összegezte a látottakat:
Egy hosszú és sokszor gyötrelmes felkészülés után az első megmérettetést nagyon vártuk. A látottak alapján állíthatom, hogy volt értelme az augusztusban megtartott 28 edzésnek. A fiúk kifogástalan erőnléttel, maximális akarattal játszották végig a mérkőzést. A pályán lévők és a padon várakozók egyaránt megtettek mindent a győzelemért. Nagyon fegyelmezetten, tudatos, változatos támadással és védekezéssel sikerült nagy arányú győzelmet aratnunk. Ez nagy lendületet adhat a csapatnak.

Eredmény:
Fehérvár KC - GYŐRSZOL-Győri KC 54-83

Junior csapatunk: állósor balról: Győrfy Ruben, Stánicz Péter, Czakó Bence, Panácz Attila edző, Hoffmann Gergely elnök, Bedőcs Barnabás, Miholics Máté, Horváth Márk
első sor balról: Nemes Kristóf, Káli Szabolcs, Erdész Dávid, Sipos Ádám, Bogisich Dávid, Káli Bence, Lajkó Dániel

Péntek délután véglegessé vált, hogy felnőtt csapatunk első hazai mérkőzésének az időpontjában az Egyetem területén áramszünet lesz. Ezért az első forduló mérkőzését későbbre halasztottunk. Csapatunk első hazai mérkőzése a Kanizsa KK ellen lesz 2010.10.03-án 19.00. órai kezdettel. Csapataink mérkőzéseinek időpontjairól további információk találhatók a www.gyorkosar.hu oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.

2024. Szeptember 06. 08:14, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Győrplusz élén

A napok óta hallott pletykát maga a polgármester erősítette meg a Polgármesteri Vizit című rádiós műsorában.

2024. Szeptember 06. 07:14, péntek | Helyi

Szombaton, a rally miatt változik a piac

Rendezvény miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne szeptember 7-én, jelezte előre a Győrszol.

2024. Szeptember 05. 09:14, csütörtök | Helyi

A Dortmund sztárja Gyirmóton edz

Karem Adeyemi, a Borussia Dortmund csatára a német U21-es válogatottal Gyirmóton készül a szerdai Izrael elleni mérkőzésre. Tegnap sokan kérték közös fotóra a gyirmóti utánpótlásból.