Városlista
2024. szeptember 6, péntek - Zakariás

Hírek

2010. Október 01. 08:15, péntek | Helyi
Forrás: gyorkosar.hu

Győri kosárlabda infók

Győri kosárlabda infók

Vasárnap elérkezik a pillanat, amiért több éve nagyon sokan dolgoztak. NBI/B csoportos bajnoki kosárlabda mérkőzésen bemutatkozik a Győrszol-Széchenyi Egyetem férfi kosárlabda csapata.Vasárnap az Egyetemi Csarnokban első mérkőzésünkön

A Kanizsai alakulat az idei bajnokságban már két mérkőzésen van túl. Az első találkozón hazai pályán szenvedett vereséget a TF-Hegyvidéktől, a második mérkőzésen egy ponttal diadalmaskodtak, a mérkőzéseit Budapesten játszó, Fehérvár KC felett.
A szezonnyitó mérkőzésünkön szeretnénk megmutatni, hogy felszabadultan kosárlabdázva, mindent megteszünk a pályán a sikerért. Célunk az, hogy amit tudunk ebből a játékból, az megmutassuk közönségünknek és reméljük, hogy ez egy jó mérkőzést eredményezhet.
A csapatnak szüksége van a közönség támogatására. A mérkőzés alkalmával különféle egyéb akcióval várjuk szimpatizánsainkat a rendezvényen. A mérkőzésre a belépés díjtalan.

Győrszol-Széchenyi Egyetem - Kanizsa KK DKG-EAST
Férfi NBI/B. bajnoki mérkőzés
2010.10.03. vasárnap 18.00.
Győr, Egyetemi Csarnok
vez: Pálla Z. és Boros T.

Vasárnap a felnőtt mérkőzés előtt 16.00. órai kezdettel az Egyetemi Csarnokban lép pályára U20-as csapatunk. Panácz Attila alakulata nagy tervekkel és szép reményekkel indul a bajnokságban.

Győrszol-Széchenyi Egyetem U20 - Kanizsa KK DKG-EAST U20
2010.10.03. vasárnap 16.00.
Győr, Egyetemi Csarnok
vez: Lantos M. és Nagy E.

Szombaton a Jedlik SZKI tornatermében kerül megrendezésre a junior (U18) bajnokság következő fordulója.

Program:
9.00. Albacomp Balogh 2000 - Győrszol-Győri KC
17.45. Pápa KC - Győrszol-Győri KC

Vasárnap serdülő csapatunk is játszik. A bajnokság következő fordulója Pápán, a Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre.

Program:
10.30. Siófoki KI - Győrszol-Győri KC
13.30. Nebuló KS VESC - Győrszol-Győri KC

Továbbra is várjuk a csapatok jelentkezését a városi kosárlabda bajnokságra. Nevezési határidő: október 15. További információk a www.gyorkosar.hu oldalunkon.

Rendezvényeinkre a belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várunk!

Tegnap este felnőtt csapatunk Oroszlányban vendégszerepelt a Hepp Ferenc Kupa első fordulójában. Ellenfelünk, az előző évi bajnokágban nagy riválisunk már több alkalommal is tréfált meg magasabb osztályú csapatot az oroszlányi csarnokban, így nagyon komolyan és nagy koncentrációval kellett kosárlabdáznunk a mérkőzésen. Azokban az időszakokban amikor ez a koncentráció megvolt magabiztosan irányítottuk a mérkőzést, azonban amikor nem abban a pillanatban szorossá vált a találkozó. Az év során ezeket a hullámvölgyeket kell kiküszöbölni edzőinknek és játékosainknak, mert az NBI/B csoportban ezeket a megingásokat kegyetlenül meg fogják büntetni ellenfeleink. A mérkőzést végül Laky Tibor tanítványai magabiztosan megnyerték, ami jó előjel lehet a vasárnapi idénykezdet előtt. A győzelemmel a Győrszol-Széchenyi Egyetem csapata bejutott a Hepp Kupa második fordulójába.

Oroszlányi SE - Győrszol-Széchenyi Egyetem
77-98 (20-30, 23-23, 20-12, 14-33)
vez: Fekete L. és Makovszky Sz.

Győrszol-Széchenyi Egyetem: Csiszár 12/3, Bogdán 20/9, Horváth G 26/12, Csaplár-Nagy 25, Papp, 10/6 Szigeti, Bencsik, Geszler 4, Palavics 1
Bosnyák, Marosi, Rédei
edző: Laky Tibor

Továbbra is várjuk a csapatok jelentkezését a városi kosárlabda bajnokságra. Nevezési határidő: október 15. További információk a www.gyorkosar.hu oldalunkon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.

2024. Szeptember 06. 08:14, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Győrplusz élén

A napok óta hallott pletykát maga a polgármester erősítette meg a Polgármesteri Vizit című rádiós műsorában.

2024. Szeptember 06. 07:14, péntek | Helyi

Szombaton, a rally miatt változik a piac

Rendezvény miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne szeptember 7-én, jelezte előre a Győrszol.

2024. Szeptember 05. 09:14, csütörtök | Helyi

A Dortmund sztárja Gyirmóton edz

Karem Adeyemi, a Borussia Dortmund csatára a német U21-es válogatottal Gyirmóton készül a szerdai Izrael elleni mérkőzésre. Tegnap sokan kérték közös fotóra a gyirmóti utánpótlásból.