Városlista
2024. szeptember 7, szombat - Regina

Hírek

2010. Október 15. 17:00, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

Jótékonysági est a győri BBMMK-ban egy szívátültetésre váró kisfiúért

Jótékonysági est a győri BBMMK-ban egy szívátültetésre váró kisfiúért

Szívből szívért szól a dal címmel rendeznek nótaestet 11. alkalommal a Bartók Művelődési Központban október 16-án 16 órától. Az esten színvonalas előadók lépnek fel, többek között Nova Brigitta, de énekel a győri tehetség, Jón

Nívós estét ígér a „Szívből szívért szól a dal" főszervezője, Barát Imréné. A meghívott vendégek között olyan előadók szerepelnek, mint például Nova Brigittanótaénekes, Győri Szabó József, Demeter Ági és Fejős Jenő. Győrből Jónás Alexandra, Czeiner Rita, Horváthné Csonka Mária, valamint testvére lép fel, aki a rendezvény miatt utazik haza Németországból. A Rábaközből Hegedűs Oszkár és felesége, valamint az általuk vezetett kórus szórakoztatja a közönséget. A zenei kíséretet Puka Károlyés zenekara biztosítja. Többnyire magyar és cigánynóták csendülnek fel, de hallható lesz operettbetét és tánczene is. Az est megmaradó bevételét minden évben felajánlják a szervezők, idén egy szívátültetésre váró, másfél éves kisfiúnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.

2024. Szeptember 06. 08:14, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Győrplusz élén

A napok óta hallott pletykát maga a polgármester erősítette meg a Polgármesteri Vizit című rádiós műsorában.

2024. Szeptember 06. 07:14, péntek | Helyi

Szombaton, a rally miatt változik a piac

Rendezvény miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne szeptember 7-én, jelezte előre a Győrszol.

2024. Szeptember 05. 09:14, csütörtök | Helyi

A Dortmund sztárja Gyirmóton edz

Karem Adeyemi, a Borussia Dortmund csatára a német U21-es válogatottal Gyirmóton készül a szerdai Izrael elleni mérkőzésre. Tegnap sokan kérték közös fotóra a gyirmóti utánpótlásból.