Városlista
2024. szeptember 6, péntek - Zakariás

Hírek

2010. Szeptember 30. 07:55, csütörtök | Helyi
Forrás: A-Z PRodukció

MikulásGyár - Hol a maradék 67.000?

MikulásGyár - Hol a  maradék 67.000?

Tavaly 133.000 rászorulónak tette szebbé és meghittebbé a karácsonyát a MikulásGyár, idén ezt a számot a minimumnak tűzték ki az ország legnagyobb jótékonysági rendezvényének szervezői. „Az idei célunk, hogy legalább 200.000 rászo

"Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen már most szeptember végén van annyi támogatónk, hogy a tavalyi számot elérjük, de úgy érezzük, hogy nem állhatunk le a munkával, hiszen sajnos nem „csak” 133.000 rászoruló él az országunkban, s mi minél több családnak szeretnénk segíteni.” – mondta Zsolnai Endre, a MikulásGyár tulajdonosa.

Arra a kérdésre, hogy hogyan tudnák túlszárnyalni a 133.000-es számot, Zsolnai Endre azt válaszolta, hogy „ha még lenne minimum 3 olyan hazai cég vagy kormányzati szerv, aki támogatná a MikulásGyárat, akkor könnyedén tudnánk segíteni további 67.000 rászorulónak”.

A MikulásGyár rendezvényigazgatója, Bóta Renáta hozzátette, hogy nem csak anyagi javakkal lehet támogatni a gyár munkáját, hiszen „kiírtunk egy, felhívást a hazai vállalatok HR igazgatóinak, miszerint önkéntesek toborzásával is segíthetik a jótékonysági rendezvényünket. A felhívás célja, hogy a vállalatok engedjék el egy-egy napra munkatársaikat önkéntes munkát végezni a MikulásGyárba. Remélem lesz legalább 20-30 cég, aki felajánlja a segítségét, szeretnénk, ha legalább 100 önkéntes dolgozhatna a gyárban.”

S azokra a cégekre is gondoltak, akik szeretik összekötni a kellemeset a hasznossal, hiszen idén először lehetőséget biztosítanak a hazai vállalatoknak, hogy a MikulásGyár területén tarthassák a karácsonyi party-jukat. „Úgy hisszük ennél meghittebb és különlegesebb helyszínt nehezen lehet találni, hiszen decemberben az egész Felvonulási teret körbe járja a szeretet, az összetartás és az önzetlen magatartás érzése, s ez olyan felülmúlhatatlan élményt biztosít mindenki számára, amelyet akarva sem lehetne megteremteni.” – mondta Bóta Renáta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.

2024. Szeptember 06. 08:14, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Győrplusz élén

A napok óta hallott pletykát maga a polgármester erősítette meg a Polgármesteri Vizit című rádiós műsorában.

2024. Szeptember 06. 07:14, péntek | Helyi

Szombaton, a rally miatt változik a piac

Rendezvény miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne szeptember 7-én, jelezte előre a Győrszol.

2024. Szeptember 05. 09:14, csütörtök | Helyi

A Dortmund sztárja Gyirmóton edz

Karem Adeyemi, a Borussia Dortmund csatára a német U21-es válogatottal Gyirmóton készül a szerdai Izrael elleni mérkőzésre. Tegnap sokan kérték közös fotóra a gyirmóti utánpótlásból.