Városlista
2024. augusztus 10, szombat - Lörinc

Hírek

2013. Április 01. 10:49, hétfő | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Nyugdíjast vert át

Nyugdíjast vert át

Nyugdíjas férfitől csalt ki mintegy negyedmillió forintot azaz ismeretlen, aki infralámpás ágybetétként adta el silány termékét az idős férfinak.

Megvételre ajánlotta egy ismeretlen férfi a 84 éves mosonmagyaróvári nyugdíjasnak az infralámpás ágybetétet az elmúlt napokban. A nyugdíjast lakótelepi otthonában a délutáni órákban kereste fel a csaló. A sértettel elhitette, hogy a speciális ágybetétet az őt két nappal korábban elbocsátó kórház küldte ki részére, melynek vételárát a nyudíjfolyósító három napon belül visszatéríti neki.
A jóhiszemű férfi 240.000,- Ft-ot fizetett ki a gyenge utánzatért, melynek értéke csupán töredéke volt a tőle kicsalt árnak.

A rendőrség ismételten felhívja a nyugdíjasok figyelmét, hogy őrizzék meg éberségüket a nekik termékeiket megvételre kínáló „árusokkal” szemben. Ne dőljenek be a magukat valamely szolgáltató szakemberének kiadó csalók behízelgő modorának, akik magatartásukkal csupán otthon tartott érékeiket akarják kicsalni tőlük.

(A fotó csak illusztráció)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 09. 09:11, péntek | Helyi

Horgászok figyelem: Pontytelepítés hat helyszínen

Augusztus elsején 4200 kilogramm pontyot telepített kezelt vízeibe a megyei horgász szövetség.

2024. Augusztus 09. 08:10, péntek | Helyi

Változik szombaton a piac helyszíne

Rendezvény (a Barokk-esküvő) miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne augusztus 10-én, szombaton. A Dunakapu tér helyett a Tarcsay Vilmos utca 1-3. szám alatti parkoló (a piac korábbi területe) ad otthont a piacnak.

2024. Augusztus 09. 07:13, péntek | Helyi

A rendőrség is kimondta, hogy az anya ölte meg a gyermekét, mielőtt végzett magával

Mára a rendőrség egyértelműen kizárta, hogy harmadik személy követte volna el a gyilkosságot a három éves kislány és édesanyja ellen május 15-én Kapuváron.

2024. Augusztus 08. 09:13, csütörtök | Helyi

Vasárnap játszik az ETO az MTK ellen

Az ETO FC Győr közösségi oldalán olvasható, hogy az eredetileg augusztus 10-ére kiírt találkozót vasárnapra halasztották.