Városlista
2024. szeptember 6, péntek - Zakariás

Hírek

2010. Szeptember 24. 10:30, péntek | Helyi
Forrás: gyor.hu

Összefogás az egészségért a mellrák ellen

Összefogás az egészségért a mellrák ellen

„Az Egészség Hídja” hídséta és szimpózium Győrben, 2010. szeptember 24-én, pénteken 15.00 órától. Nancy Goodman Brinker, az Amerikai Egyesült Államok korábbi Nagykövetasszonyának pártfogásával civil szervezetek, közéleti személ

Délután három órakor a programhoz csatlakozó lakosok országos és helyi közéleti személyiségek vezetésével, az összefogást szimbolizálva közösen átsétálnak a rózsaszínbe öltöztetett hídon.

A hídsétát Béres Klára a Béres Rt. Kommunikációs igazgatója és dr. Zaupper Tamásné az Esély a gyógyulásra rákbetegek győri egyesületének elnöke nyitja meg.

16.00 órától szimpóziumot tartanak a városházán, amelyet Borkai Zsolt polgármester nyit meg. Köszöntőt mond Béres Klára, dr. Szakács Imre a megyei közgyűlés elnöke, dr. Tamás László János a Petz Aladár Megyei Kórház főigazgató főorvosa, dr. Kiss Imre az ÁNTSZ Nyugat-dunántúli Regionális Intézetének helyettes tiszti főorvosa.

Az előadáson olyan témák szerepelnek, mint a természetes tumorellenes védelem, a korai emlőrák felismerése és kezelései, vagy az „evés" és a „táplálkozás" különbségei.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 06. 09:13, péntek | Helyi

Katonás rend a női kéziseknél (VIDEÓ)

A 2024/25-ös évadnak hat új igazolással a soraiban nekivágó Győri Audi ETO KC csapata a hagyományoknak megfelelően csapatépítő programon vett részt.

2024. Szeptember 06. 08:14, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Győrplusz élén

A napok óta hallott pletykát maga a polgármester erősítette meg a Polgármesteri Vizit című rádiós műsorában.

2024. Szeptember 06. 07:14, péntek | Helyi

Szombaton, a rally miatt változik a piac

Rendezvény miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne szeptember 7-én, jelezte előre a Győrszol.

2024. Szeptember 05. 09:14, csütörtök | Helyi

A Dortmund sztárja Gyirmóton edz

Karem Adeyemi, a Borussia Dortmund csatára a német U21-es válogatottal Gyirmóton készül a szerdai Izrael elleni mérkőzésre. Tegnap sokan kérték közös fotóra a gyirmóti utánpótlásból.