Városlista
2022. október 7, péntek - Amália

Hírek

2021. Szeptember 01. 10:05, szerda | PR

Törődés felsőfokon: 3+1 kutyás kiegészítő

Törődés felsőfokon: 3+1 kutyás kiegészítő

A háziállatok gazdái folyamatosan arra törekednek, hogy új és hasznos eszközöket szerezzenek kutyáiknak, hogy ne csak megkönnyítsék az életüket, hanem hogy segítsenek kedvenceiknek.

Különösen a kutyáknál fontos hogy biztonságosabban érezzék magukat. A változó idők során az ember nem mindig lehet a nap 24 órájában a kedvenceivel, de tudja és megérti, hogy érzékeny lények, és jól alkalmazkodnak a környezethez. Így a szülők feladata, hogy egy kicsit megkönnyítsék az életüket.

Tisztességes figyelmeztetés: ha netán családi webáruházak termékkínálatában keresgél, nagy valószínűséggel találkozhat olyanokkal is, melyek elsőre őrültségek tűnhetnek, de hát az ember legjobb barátjának is kijár egy kis kényeztetést.

Védelem a nap 24 órájában

Gondolkodtak már azon, mit csinálnak kedvenceink, amikor mi, emberek távol vagyunk? Vagy ha több háziállata van, akkor melyik turkált a jutalomfalatok közt, amíg távol volt? A kiskutya kamera nem csak lehetővé teszi, hogy vigyázzon kedvencére, de néhány újonnan audio funkcióval is rendelkezik. Tehát ha úgy gondolja, hogy kedvence rágni fogja kedvenc házi növényét, akkor csak parancsokat kiabálhat, és kedvence meg lesz győződve a mindenütt való jelenlétéről.

Kutya kardió

Keres egy okosóra alternatívát a szőrmókjának? Itt az okosnyakörv. Nem csak az embereknek kell nyomon követniük a kalóriáikat. A járvány előrehaladtával a gazdiknak korlátoznia kellett néhány tevékenységet, amelyek magukban foglalhatják a másokkal való kapcsolatot, érintkezést. Az intelligens nyakörv segítségével nyomon követheti kedvence tevékenységét, és ellenőrizheti táplálkozási igényeit anélkül, hogy állandóan konzultálnia kellene egy állatorvossal.

“Gazdi, hol vagy?”

Mindannyian voltunk már paranoiásak a kutyánk elmenekülése miatt és ennek következtében túl óvatosak lettünk. Nos, már nem kell félnie a kis cirkálójától. A kutyakövető GPS funkcióval rendelkezik, és lehetővé teszi a kutya követését bármikor. Nyakörvek és apró eszközök formájában kaphatók, amelyek a kutya nyakörvéhez rögzíthetők.

Otthon, édes otthon

Most, hogy vége a nyárnak és lassacskán beköszöntenek a hideg idők, nemcsak az emberek tartózkodnak egyre többet a házukban, hanem kutyusaink is. A kertes házban élők jelentős része nem engedi lakásába kis kedvencét, ezért mindenképp biztosítani kell az ő számukra is alternatívát, ami az esetek többségében egy kutyaház formájában ölt testet. Manapság széles választékban lehet kapni a legkülönbözőbb eblakok közül kezdve a hagyományostól, a színes-mintáson át, már-már a luxus kategóriáig terjedően, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 03. 15:34, hétfő | PR

Újbudán szolgáltat a Jánosik Kft.

Száz objektumban, mintegy 52 ezer négyzetméteren végeznek napi karbantartási feladatokat.

2022. Szeptember 22. 13:19, csütörtök | PR

K&H: mennyibe kerül a mozi? Mi lesz a zsebpénzzel? a gyerekek élete is drágább lett

Egyre drágábbak a meglóduló infláció miatt az iskolások hétköznapjai, például a menzákon jelentős drágulás figyelhető meg.

2022. Szeptember 22. 08:08, csütörtök | PR

Kerülje el a vadgázolást az első hazánkban is elérhető okos vadriasztóval

Hazánkban a hivatalos statisztikáknál jóval több, évente akár 40 ezer vadgázolás történhet. Ezt a számot hivatott csökkenteni a VIONN GO, az első okos vadriasztó

2022. Szeptember 16. 08:15, péntek | PR

Mit tud a Barum Polaris 5?

A Barum Polaris 5 neve nem ismeretlen a téli gumit kereső autósok körében. Sokan érdeklődnek olyan abroncsok iránt, melyek megbízhatóan és időtálló minőségben teljesítenek.