Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2021. Szeptember 01. 10:05, szerda | PR

Törődés felsőfokon: 3+1 kutyás kiegészítő

Törődés felsőfokon: 3+1 kutyás kiegészítő

A háziállatok gazdái folyamatosan arra törekednek, hogy új és hasznos eszközöket szerezzenek kutyáiknak, hogy ne csak megkönnyítsék az életüket, hanem hogy segítsenek kedvenceiknek.

Különösen a kutyáknál fontos hogy biztonságosabban érezzék magukat. A változó idők során az ember nem mindig lehet a nap 24 órájában a kedvenceivel, de tudja és megérti, hogy érzékeny lények, és jól alkalmazkodnak a környezethez. Így a szülők feladata, hogy egy kicsit megkönnyítsék az életüket.

Tisztességes figyelmeztetés: ha netán családi webáruházak termékkínálatában keresgél, nagy valószínűséggel találkozhat olyanokkal is, melyek elsőre őrültségek tűnhetnek, de hát az ember legjobb barátjának is kijár egy kis kényeztetést.

Védelem a nap 24 órájában

Gondolkodtak már azon, mit csinálnak kedvenceink, amikor mi, emberek távol vagyunk? Vagy ha több háziállata van, akkor melyik turkált a jutalomfalatok közt, amíg távol volt? A kiskutya kamera nem csak lehetővé teszi, hogy vigyázzon kedvencére, de néhány újonnan audio funkcióval is rendelkezik. Tehát ha úgy gondolja, hogy kedvence rágni fogja kedvenc házi növényét, akkor csak parancsokat kiabálhat, és kedvence meg lesz győződve a mindenütt való jelenlétéről.

Kutya kardió

Keres egy okosóra alternatívát a szőrmókjának? Itt az okosnyakörv. Nem csak az embereknek kell nyomon követniük a kalóriáikat. A járvány előrehaladtával a gazdiknak korlátoznia kellett néhány tevékenységet, amelyek magukban foglalhatják a másokkal való kapcsolatot, érintkezést. Az intelligens nyakörv segítségével nyomon követheti kedvence tevékenységét, és ellenőrizheti táplálkozási igényeit anélkül, hogy állandóan konzultálnia kellene egy állatorvossal.

“Gazdi, hol vagy?”

Mindannyian voltunk már paranoiásak a kutyánk elmenekülése miatt és ennek következtében túl óvatosak lettünk. Nos, már nem kell félnie a kis cirkálójától. A kutyakövető GPS funkcióval rendelkezik, és lehetővé teszi a kutya követését bármikor. Nyakörvek és apró eszközök formájában kaphatók, amelyek a kutya nyakörvéhez rögzíthetők.

Otthon, édes otthon

Most, hogy vége a nyárnak és lassacskán beköszöntenek a hideg idők, nemcsak az emberek tartózkodnak egyre többet a házukban, hanem kutyusaink is. A kertes házban élők jelentős része nem engedi lakásába kis kedvencét, ezért mindenképp biztosítani kell az ő számukra is alternatívát, ami az esetek többségében egy kutyaház formájában ölt testet. Manapság széles választékban lehet kapni a legkülönbözőbb eblakok közül kezdve a hagyományostól, a színes-mintáson át, már-már a luxus kategóriáig terjedően, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 22. 16:15, szerda | PR

Munkavédelmi összehangolással sok fejfájás megspórolható

Sokféle alvállalkozó több munkása dolgozik egy kivitelezési helyen, sokféle különböző feladattal?Hát, biztonsági kockázatból és egészségügyi kockázatból épp nincs hiány, sőt, a kockázatok megnőnek a feladatok egymásra hatása mi

2021. Szeptember 21. 11:22, kedd | PR

Hogyan telepítsünk LED panelt?

A LED-es integrált panel olyan világítástechnikai eszköz, amely kis felületen képes megfelelő fényerősséget biztosítani.

2021. Szeptember 10. 18:16, péntek | PR

Sosem gondolnád, hogy Vin Disel magyar hangja mennyire sokoldalú

A legtöbb filmben Galambos Péter, a Hungarianvoices szinkronügynökség alapítójának hangján szólal meg Vin Disel, de Galamb emellett egy rendkívül sokoldalú művész.

2021. Szeptember 10. 17:51, péntek | PR

A külső hővédő rolókkal megspórolod a légkondit

A tetőtéri ablakok egyik legkomolyabb kihívása a nagy szögben beérkező napfény, ami miatt a tetőtér rendkívüli mértékben fel tud melegedni.