Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Blog | lélekbúvár

2012. Július 15. 23:11, vasárnap

útban Afrika felé

útban Afrika felé

...és a szárnyaszegett sorstársakat segítve együtt találjuk meg az utat Afrika felé.

Sok mindent és sok mindenkit szoktunk okolni éltünk alakulásáért, a rossz dolgokért amik történnek velünk vagy egyszerűen azért mert a céljainkat sehogy sem tudjuk elérni, akármennyire is küzdünk értük.
Ilyenkor fel kell hogy tedd a kérdést magadnak: Biztos hogy mindent megtettem az ügy érdekében?

Lehet ,hogy észre sem veszed, de a sors éppen azon dolgozik, hogy legnagyobb álmaidat teljesítse. Éppen felkészítene; olyan tulajdonságokkal ruházna fel, amelyekre szükséged van, hogy legmerészebb álmaid megvalósuljanak. Vagy éppen lehet hogy egy újabb kudarcnak ítélt helyzetben találkozol azzal aki segíthetne neked. De te nem élsz a helyzetekkel, nem építkezel a tanításokból, mert csak egy újabb kudarc lebeg a szemed előtt egy újabb akadályba ütköztél úgy érzed.

Valójában pedig Te magad vagy a gát álmaid elérésében, amely gátakat – át vagy ha úgy tetszik , -be kell törni. Pont mint a lovaknál. Áttörni az ego falait és feltétlenül bízni abban, hogy jó irányba mész, hogy a láthatatlan kéz jó irányba vezet. Soha ne tántorítsanak el a nehézségek és a látszólagos kudarcok. A lényeg hogy a célt mindig tisztán magad előtt lásd. És a szárnyaszegett sorstársakat segítve együtt találjuk meg az utat Afrika felé.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. Október 11. 17:18, csütörtök | lélekbúvár

Kirándulás apu fejében...

Problémáink mindig lesznek. Ugyanakkor különös, hogy ez az egyik kulcsa a boldogságnak. Vagy elfogadjuk ezt és a problémákkal megküzdünk, az örömökért pedig duplán hálásak leszünk, vagy harcolunk ellene és megkeserítünk minden egyes

2012. Szeptember 20. 20:35, csütörtök | lélekbúvár

Lunáris prizma változtass át engem!

.... és a világ újra és újra megmenekült. Hála... ...nem nem a pindúr pandúroknak.. hanem nekünk.

2012. Szeptember 16. 10:37, vasárnap | lélekbúvár

Segítsünk egy anyának

Tremmelné Kiss Ildikó egy 49 éves anya. Két gyermekével él együtt, Attilával és Ildikével. Ildike halmozottan sérült 32 éves lány, akinek a születése után egy évvel később vették észre az orvosok, hogy baj van.