Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Blog | lélekbúvár

2012. Augusztus 12. 14:26, vasárnap

Változás

Változás

avagy hogyan fogadj egy vödör jeges vizet.

Amikor hetedikes koromban vidékre készültünk költözni, gyerekkori félelmeim egyike készült valóra válni, iskolát kell váltanom, be kell illeszkednem egy új közösségbe.

20 évesen már nem ezen aggódtam, sőt kívántam már a változást, új helyet és új embereket akartam megismerni, de mikor nem azt kaptam ,amit vártam, mikor az életvitelemben történt változás és pár hónap alatt kellet tudatosítanom hogy : „ Na jó, most fel kell nőnöm.”- kicsit megrémisztett. Heteken át rosszul aludtam, és pörgött az agyam, hogy mihez kezdjek. És rájöttem, hogy el kell fogadnom a változást. Mert igaz, hogy nem azt kapom, amit vártam, de éppen ez a szép benne.

A változás jó, azt jelenti, hogy kész vagy továbblépni életed egy következő fejezetére, egy új szintre érkeztél. A változás kell ahhoz, hogy ne ragadjunk be a mókuskerékbe, hogy néha legyen valami ; egy vödör jeges víz, vagy földrengés, ami kizökkent minket megszokott ritmusunkból és új utakra kényszerít, hogy az útvesztő végén a nehéz megpróbáltatások után a célban találkozzunk igazi tiszta valónkkal.

Néha kicsit meg kell halnunk, hogy újjászülethessünk.

Írta: Horváth Lilla

Fotó: Nagy Péter

Péter fotóit megtekintheted a facebookon is : Streetphoto Győr

Ha szeretnél tanácsot kérni, írj bátran a lelekbuvar.infogyor@gmail.com e-mail címre.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. Október 11. 17:18, csütörtök | lélekbúvár

Kirándulás apu fejében...

Problémáink mindig lesznek. Ugyanakkor különös, hogy ez az egyik kulcsa a boldogságnak. Vagy elfogadjuk ezt és a problémákkal megküzdünk, az örömökért pedig duplán hálásak leszünk, vagy harcolunk ellene és megkeserítünk minden egyes

2012. Szeptember 20. 20:35, csütörtök | lélekbúvár

Lunáris prizma változtass át engem!

.... és a világ újra és újra megmenekült. Hála... ...nem nem a pindúr pandúroknak.. hanem nekünk.

2012. Szeptember 16. 10:37, vasárnap | lélekbúvár

Segítsünk egy anyának

Tremmelné Kiss Ildikó egy 49 éves anya. Két gyermekével él együtt, Attilával és Ildikével. Ildike halmozottan sérült 32 éves lány, akinek a születése után egy évvel később vették észre az orvosok, hogy baj van.