Városlista
2024. augusztus 14, szerda - Marcell

Hírek

2012. Január 25. 13:03, szerda | Helyi
Forrás: A DENT-IMPLANT & SURGERY Kft

A DENT-IMPLANT & SURGERY Kft. vállalati folyamatmenedzsment bevezetésével növelte versenyképességét

A DENT-IMPLANT & SURGERY Kft. vállalati folyamatmenedzsment bevezetésével növelte versenyképességét

A Dent-Implant Kft. a „VÁLLALATI FOLYAMATMENEDZSMENT ÉS ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM TÁMOGATÁSA” elnevezésű pályázat keretein belül 2 035 000 Ft vissza nem térítendő, uniós támogatásban részesült.

Amelyből CRM rendszert vezetett be a fogorvosi rendelőjében. A pályázat kiterjedt a Táv és csoportmunka támogatására, valamint Webportál létrehozására is. A szoftverek mellett a klinika egyéb informatikai eszközökkel is bővítette eszközállományát.

A DENT IMPLANT & SURGERY Kft. közel 60 éve folytat fogászati ellátást győri székhelyű rendelőjében. A vállalkozás gondosan figyelt arra, hogy folyamatosan lépést tartson a modern kor technológiai vívmányaival annak érdekében, hogy megőrizze versenyképességét, és bővítse ügyfélkörét. Ennek érdekében CRM rendszer bevezetését, a Táv és csoportmunka támogatását, valamint Web portál kialakítását tűzte ki célul. A pályázat forráslehetőséget biztosított az IKT megoldások megvalósításához, így jelenleg egy olyan programrendszer működik a fogorvosi rendelőben, amely a betegek kiszolgálásán túl a szakorvosok munkáját is megkönnyíti. A beruházással a DENT-IMPLANT & SURGERY Kft. teljes üzleti folyamatának koordinációját (pl. kezelési tervek készítése; számlázás) kívánja biztosítani, célja az adminisztráció megkönnyítése (pl. páciensek kartonkezelése) valamint az ügyfélmenedzselés leegyszerűsítse (pl. rugalmas, online időpontfoglalás; elektronikus kapcsolattartás; történeti, könnyen átlátható adattárolás). A projekt két ütemben valósult meg. Az egyik ütemben megtörtént a hardver eszközök beszerzése, a másik ütem pedig a CRM-hez, Táv és csoportmunka támogatásához, valamint a Web portálhoz kapcsolódó egyedi fejlesztésű szoftverek beszerzésére irányult. Annak érdekében, hogy a klinika dolgozói a bevezetett rendszer kezelési mechanizmusát elsajátítsák, a beruházást követően a szállító (ARPANET Kft.) a szoftver használatához betanítást is vállalt, ezzel biztosítva a rendszer akadálytalan működését. A DENT-IMPLANT & SURGERY Kft. által benyújtott pályázat mindenben megfelelt az előírt tartalmi, jogosultsági szempontoknak, így a vállalkozás 2 035 000Ft, azaz kétmillió-harmincötezer Ft összegű, vissza nem térítendő támogatásra lett jogosult. A támogatási szerződés 2011. április 1-én lépett hatályba. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális

Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.A cégről és a fejlesztésről bővebb információt a www.eudent.hu honlapon olvashat.


Címkék: Dent-Implant Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.