Városlista
2024. augusztus 14, szerda - Marcell

Hírek

2012. Január 19. 17:35, csütörtök | Helyi

Csupán 30 perces edzés a Power Plate® -tel

Csupán 30 perces edzés a Power Plate® -tel

Néha azt képzelem, hogy egy bizonyos kor után az ember lánya csak rápillant valami finomságra, még csak meg sem közelíti, de máris zsírpárna formájában a testére rakódik.

Ez ellen pedig tenni kell valamit! Lehet futni, tornászni, de mit tegyen az ember, ha fáradt és nem annyira kívánja a mozgást? Erre az esetre van most egy kiváló ajánlatunk:

A Power Plate® olyan prémium vibrációs testedző gép, mely új dimenziót nyit minden korosztály számára a wellness megoldások, az életstílus és a fizikai képességek terén. Ha a Power Plate® edzéseket beillesztjük napi rutinunkba, legyünk akár sportolók, fitnesz rajongók vagy átlagos felhasználók, a lehetséges jótékony hatások száma végtelen.

Zsírégetés, izomépítés, egyensúly és erőnövelés.

Ki ne szeretne erős, karcsú és feszesebb lenni? Az akarat és a vágy még nem minden, hiszen időt is kell szakítanunk, hogy az edzésünk valóban eredményes legyen.

A Power Plate tréning időtakarékos szemben a hosszadalmas konditermi edzéssel. A gyorsulási technológia következményeként az izom lényegesen intenzívebben dolgozik, mint a hagyományos edzőtermi keretek között. Nem csoda tehát, hogy számos élsportoló beleilleszti edzéstervébe a Power Plate tréninget. Heti 3x30 perc Power Plate program elég ahhoz, hogy fitneszcéljaihoz közelebb kerüljön.

Nemzetközi sztárok és sportolók is egyaránt azon a növekvő számú, nagy horderejű egyéniségek közé tartoznak, akik a Power Plate® segítségével tartják formába magukat. Az egészséges életmód kiegészítőjeként használható, mellyel tejes testedzés hajtható végre csupán 15 perc alatt. Kyile Minouge, Claudia Schiffer, Colin Montgomerie, Natalie Imbruglia, Elle Macpherson és a Manchester United és a Chelsea játékosai csupán párak a Power Plate® hires celebekből álló és folyamatosan növekvő rajongói táborából.

Mi sem bizonyítja jobban Győri sikerét, az edzőterem a nyitás pillanatától közkedvelt lett az AUDI ETO KC és Audi ETO FC sportolói körében.

A Power Plate® gép tökéletes megoldást nyújt minden elfoglalt ember számára, akik szeretnének jól kinézni és jól érezni magukat, de nem mindig van idejük órákat az edzőtermben tölteni.

Jelentkezenn be ön is, az első edzés ingyenes!

Telefonszám: +36-70/203-3333

Címkék: Power Plate®

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.