Városlista
2024. augusztus 10, szombat - Lörinc

Hírek

2013. Március 26. 09:23, kedd | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Körözöttet fogtak el

Körözöttet fogtak el

A körzeti megbízott egy futball meccsen figyelt fel az elfogató paranccsal körözött férfira.

A péri polgárőrök és a Pannonhalmi Rendőrőrs körzeti megbízottja kiváló, összehangolt munkáját bizonyította a 37 éves körözött férfi elfogása. A rendőri intézkedés elől kereket oldóra, házának pincéjében megbújva talált rá a járőr és a polgárőrök. Az „akció” sikerét nyomkövető kutya is segítette.

Barátságos labdarúgó mérkőzés zajlott március 24-én délután a nyúli futballpályán. A körzeti megbízott ellenőrzése során figyelt fel a 37 éves helyi férfira, akit a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság Büntetés Végrehajtási csoportja elfogató paranccsal körözött.

A férfi kivonta magát a rendőri intézkedés alól és futásnak eredt. Felkutatásában csatlakoztak a közös szolgálatban résztvevő péri polgárőrök, akik az elfogás érdekében kiképzett nyomkövető kutyájukat is bevetették. Az eredmény nem váratott sokáig magára. Lakásának pincéjében megbújva fogták el a körözés alatt álló férfit, akit a rendőrök Győrbe, a Büntetés Végrehajtási Intézetbe szállítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 10. 07:12, szombat | Helyi

Benkovich-ügy folytatódik: az alapítványokkal csörtéznek a felek

A plébános nyugdíjazása nagy viharokat kelt, egyre nagyobbakat. Az Egyházmegye, illetve az Apor-iskola, valamint a templom és idősotthon alapítványának kuratóriuma is közleményben reagált egymás állításaira.

2024. Augusztus 09. 09:11, péntek | Helyi

Horgászok figyelem: Pontytelepítés hat helyszínen

Augusztus elsején 4200 kilogramm pontyot telepített kezelt vízeibe a megyei horgász szövetség.

2024. Augusztus 09. 08:10, péntek | Helyi

Változik szombaton a piac helyszíne

Rendezvény (a Barokk-esküvő) miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne augusztus 10-én, szombaton. A Dunakapu tér helyett a Tarcsay Vilmos utca 1-3. szám alatti parkoló (a piac korábbi területe) ad otthont a piacnak.

2024. Augusztus 09. 07:13, péntek | Helyi

A rendőrség is kimondta, hogy az anya ölte meg a gyermekét, mielőtt végzett magával

Mára a rendőrség egyértelműen kizárta, hogy harmadik személy követte volna el a gyilkosságot a három éves kislány és édesanyja ellen május 15-én Kapuváron.