Városlista
2024. augusztus 10, szombat - Lörinc

Hírek | Helyi

2012. November 21. 10:02, szerda |

Nemzetközi fotókiállítás a globális felmelegedés hatásairól Győrben

A globális felmelegedés változatos hatásait bemutató nemzetközi fotókiállítás nyílik szerdán Győrben a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Karán.

2012. November 21. 09:52, szerda |

Téli fesztivál Győrben Sebestyén Mártával

Sebestyén Márta lemezbemutató koncertet ad, a Budapest Champagne Band karácsonyi dalokat ad elő, a Hold Színház pedig A kis herceggel vendégszerepel a győri téli fesztiválon november 30-ától.

2012. November 20. 10:51, kedd |

Öt éves a Wakachuka- koncert a Színhelyben

Szilágyi Balázs a Wakachuka zenekar frontembere az elmúlt öt évről, a jelenről és jövőről beszélt az InfoGyőrnek. Koncerttel ünnepelnek Győrben.

2012. November 20. 09:00, kedd |

A Bricostore magyar kézbe kerülhet

A friss hírek szerint a Bresson család tulajdonában lévő üzletekre az MPF Holding Zrt. jelentkezhet be, amely a 19. leggazdagabb magyar, Felcsuti Zsolt többségi tulajdonában áll - írja a Napi Gazdaság.

2012. November 18. 11:00, vasárnap |

Melyik gomba ehető?

Tudta, hogy hazánkban több mint három és fél ezer gombafaj él és bár sokszor a földből nőnek ki mégsem növények? A gombák közt nagyon sok az ehető, értékes faj, ezekből szeretnénk néhány olyat bemutatni, amik akár most is gyűjthet

2012. November 18. 07:00, vasárnap |

Magánposták kézbesíthetik a leveleket Magyarországon

A postai szolgáltatások liberalizációjának utolsó lépéseként az Országgyűlés hétfőn megszüntette a Magyar Posta eddig megmaradt monopol helyzetét, így a teljes magyar postai piac megnyílt a magánszektor előtt.

2012. November 17. 14:00, szombat |

Rohamosan terjed a QR-kódos fizetés

A QR-kód egy okostelefonos alkalmazás, amelynek segítségével pillanatok alatt ki lehet fizetni a számlákat. A tranzakció bankkártyás fizetésnek minősül, így nem jár semmilyen plusz költséggel.

2012. November 17. 10:16, szombat |

A fiatalok beszóltak a négymilliós propagandának

Négymillió forintért forgatott filmet a magyar fiatalok elvándorlását megakadályozandó a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium. A kommentek letiltva, de ez ugye senkinek sem jelent akadályt.

2012. November 17. 07:58, szombat |

Százezren kaphatnak támogatást informatikai és nyelvi képzésekhez

Százezer felnőtt kaphat támogatást informatikai és idegen nyelvi képzésekhez: a kiemelt uniós projekt elindítását kedden jelentette be Hidas János, a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal (KIH) elnöke.

2012. November 15. 14:00, csütörtök |

Tehetségkutató verseny indul ifjú feltalálók és kutatók számára

Fiatal feltalálók és kutatók számára hirdette meg a Magyar Innovációs Szövetség, az Emberi Erőforrások Minisztériumával, valamint az MTVA-val közösen a 22. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyt.

2012. November 15. 13:23, csütörtök |

Minden támogatónak hálásak a Gráciások a gyors segítségért

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a mai napig kétséges volt, hogy kijutnak e a győri táncosok a németországi világbajnokságra. Gyorsan jött a segítség.

2012. November 15. 08:44, csütörtök |

Nem tudnak kimenni a világbajnokságra- segítséget kér a Grácia

Évek óta vesznek részt hazai és nemzetközi versenyeken, Győrben elképzelhetetlen nélkülük bármilyen rendezvény. A jó helyezésre most is esélyesek lennének, de költséges ennyi táncossal kijutni a világkupára.