Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek | Bulvár

2010. Április 19. 14:47, hétfő |

Orosz Barbi szexuálisan túlfűtött vacsorát rendezett

Hamisítatlan amerikai menüsorral várja vendégeit Orosz Barbara az RTL Klub Vacsoracsatájában. Az este szexuálisan kissé túlfűtöttre sikerül, mert mindenkinek mindenről "az" jutott eszébe.

2010. Április 19. 14:45, hétfő |

Kate Hudson megnagyobbíttatta a melleit

Egy nő általában soha nem elégedett önmagával. Kate Hudsonnak például hiába van egy Oscar-díj jelölése és egy gyönyörű családja, a színésznő kicsinek találta a melleit, így megműttette azokat.

2010. Április 19. 07:47, hétfő |

Claudia veszélyben van?

Daróczi Dávid édesapja megdöbbentő dolgot állított tegnap este a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában. Többek között leírta, szerinte ki ölte meg a fiát. A nevet csak akkor hozhatják nyilvánosságra, ha vele, Liptai Claudiával, v

2010. Április 19. 07:45, hétfő |

Feljavították a sztármamit

Heidi Klummal felemásan bánt az élet - gyönyörű arcot kapott, de mellei nem nőttek. De szerencsére ezen könnyen segíteni lehetett.

2010. Április 18. 14:43, vasárnap |

Boros Lajos sárkányt kapott születésnapjára

Komodói sárkány formájú tortával lepték meg kollégái Boros Lajost születésnapja alkalmából. A Bumeráng műsorvezetője örült a meglepetésnek, hiszen legutóbbi bátor tettére emlékeztette, amikor is bemerészkedett két varánusz ketrec

2010. Április 18. 14:41, vasárnap |

Barbee mindenkit letarolt

Megaslágerrel rukkolt elő hazánk egyik legnépszerűbb tinisztárja, Barbee. Az énekesnő Kapj el! című dala tarol a zenecsatornán, illetve a világhálón. Az új klippel egy időben új fejezet is kezdődött a fiatal lány életében.

2010. Április 18. 07:47, vasárnap |

Kucsera Gábor jó ügyért kampányol

Vujity Tvrtko után idén Kucsera Gábor lett a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány kampányának az arca. A sportoló azt állítja, ez a szerepkör sokkal jobban illik hozzá, mint a "celebeskedés".

2010. Április 18. 07:45, vasárnap |

Komárt újra eltiltották a lányától

Másodjára is távoltartási végzést kért és kapott Komár László válófélben lévő felesége az énekesre. A felháborodott zenész így most megint hatvan napig nem találkozhat ötéves közös lányukkal, Karolinával, akinek már így is k

2010. Április 17. 14:43, szombat |

Egymillió forintért taxizott a legendás humorista

Egymillió forintnak megfelelő összegért taxizott Oslóból Brüsszelbe John Cleese legendás brit humorista, miután a norvég fővárosban rekedt az izlandi vulkáni hamutól kialakult légi közlekedési káosz miatt.

2010. Április 17. 14:41, szombat |

Caramel testvére elvesztéséről vallott Havasnak és Ómolnárnak

Súlyos fájdalmat hordoz a szívében az énekes: imádott öccse tragikus körülmények között, egy autóbalesetben meghalt, az autót pedig nevelőapja vezette.

2010. Április 17. 07:49, szombat |

Gusztustalanul berúgott a színész

Kiefer Sutherland már többször megmentette a világot Jack Bauerként, az mégis kizártnak tűnik, hogy megtalálja az elivott méltóságát tegnapi bulija után.

2010. Április 17. 07:45, szombat |

Heidi Montag bikiniben villantott

Bár a plasztikai műtét-függő valóságshow-szereplő korábban már adott némi ízelítőt abból, hogyan is néz ki egy fiatal, szőke celeb egy egész napos műtétsorozat után, most meg is mutatta, hogyan néz ki mindez bikiniben.